LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g

LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g

LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g - popis produktu

Charakteristika: LEROS Čaj pre tehotné je vhodný ako pitný režim pre tehotné ženy.LEROS Čaj pre tehotné obsahuje šípku, rooibos, plod čiernej ríbezle, medovkovú vňať,ktoré sú vhodné ako pitný režim počas dňa.

Príprava a dávkovanie: Pije sa 2-4x denne. Neprekračujte uvedené dávkovanie.

Zloženie: Šípka, rooibos, plod čiernej ríbezle, medovková vňať.

Tehotenstvo a dojčenie: Ak ste alergická na ktorúkoľvek zložku poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku.

Upozornenie: Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy.

Bylinno-ovocný čaj v nálevových vreckách. Zloženie: šípky, rooibos, plod čiernej ríbezle, medovková vňať. Spôsob použitianálevové vrecúško sa zaleje 250 ml vriacej vody a nechá sa 10 min. V prikrytej nádobe vylúhovať. Čaj sa pije teplý 2-4x denne.

LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g Obsah:  20x2g Charakteristika: Čaj pre tehotné ženy, bylinný čaj s ovocím. Spôsob použitia: Vrecko zaliať 1/4 l vriacej vody a nechať lúhovať 10min.

Produkt LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g patrí do skupiny produktov Bylinné čaje, patrí značke Leros, LEROS, s r.o., Lerosbaby, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Ovocné čaje, vyrába ho značka Leros, LEROS, s r.o., Lerosbaby, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Produkt LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g patrí do skupiny produktov Detské nápoje od značky Leros, LEROS, s r.o., Lerosbaby, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Produkt LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g popisuje EAN kód 8594740521892.

LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g - parametre produktu

LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g - história ceny a dostupnosti

LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g - ďalšie zaujímavé produkty

LEROS Čaj pre tehotné, 20x2g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?