LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g

LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g

LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g - popis produktu

Charakteristika: LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky je vyvážená čajová bylinná zmes,ktorá je vhodným doplnkom výživy pre dojčiace ženy.LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky obsahuje jastrabinu lekársku,ktorá priaznivo ovplyvňuje tvorbu materského mlieka.

Všetky suroviny poľnohospodárskeho pôvodu pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Príprava a dávkovanie:1 záparové vrecko prelejeme 1/4 l vriacej vody, vylúhujeme v prikrytej nádobe 10 minút. Pije sa 2-4x denne. Neprekračujte uvedené dávkovanie.

Zloženie: Šípka oplodie, jastrabinová vňať (20 %), plod čiernej ríbezle, levanduľový kvet, prírodné aroma.

Tehotenstvo a dojčenie: Ak ste alergická na ktorúkoľvek zložku poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku.

Upozornenie: Nepodávajte pri precitlivenosti na niektorú zložku čajovej zmesi. Uschovávajte mimo dosahu detí.Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy.

LEROS BABY BIO ČAJ PRE DOJČIACE MATKY, 20x2g Obsah: LEROS BABY BIO ČAJ PRE DOJČIACE MATKY 20x2g Charakteristika LEROS BABY BIO ČAJ PRE DOJČIACE MATKY: Bylinný čaj v nálevových vreckách. Zloženie: Šípka oplodie, jastrabinová vňať (20 %), plod čiernej ríbezle, levanduľový kvet. Použitie: Nálevové vrecúško sa zaleje 250 ml vriacej vody a nechá sa 10 min. v prikrytej nádobe vylúhovať. Čaj sa pije teplý 2-4x denne.  Príbalový leták

Produkt LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g patrí do skupiny produktov Bylinné čaje, patrí značke Leros, LEROS, s r.o., nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bio čaje, patrí značke Leros, LEROS, s r.o., v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Produkt LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čajové zmesi, patrí značke Leros, LEROS, s r.o., nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Produkt LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g má EAN kód 8594740522035.

LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g - parametre produktu

LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g - história ceny a dostupnosti

LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g - ďalšie zaujímavé produkty

LEROS BIO Čaj pre dojčiace matky porciovaný 20x2g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?