Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks

Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks

Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks - popis produktu

Kapsuly na pranie LENOR Gold Orchid Color All in 1 (44 ks):Hľadáte kapsuly na pranie, ktoré spoľahlivo vyčistia bielizeň a dodajú jej sviežosť? LENOR Gold Orchid Color All in 1 (44 ks) sú špeciálne navrhnuté ako univerzálny prostriedok. S týmito pracími kapsulami sa nemusíte báť žiadneho oblečenia, pretože obsahujú účinné zložky na všetky materiály bielizne. Navyše obsahujú aviváž a prevoňajú oblečenie. Veľmi dobre vedia zachovať intenzitu farby vašej bielizne. Tieto kapsuly na pranie sa hodia Na farebnú bielizeň. V balení LENOR sa ich ukrýva 44 ks. Významné vlastnosti pracích kapsúl LENOR Gold Orchid Color All in 1 (44 ks) Ide o kapsuly na pranie na všetky farby Bielizeň bude svieža vďaka pridanej aviváži Bránia vyblednutiu žiarivých farieb Kapsuly na pranie LENOR sú určené Na farebnú bielizeň Balenie obsahuje 44 ks kapsúl

Vyskúšajte pracie kapsuly lenor gold orchid all in 1 pre neodolateľný zážitok: 1. Čistia 2. Osviežujú 3. Zjemňujú 4. Chránia farby 5. Poskytujú starostlivosť o vlákna. Kapsuly lenor gold orchid all in 1 hĺbkovo vyčistia oblečenie a zároveň mu dodajú nebeskú sviežosť lenoru. Objavte vôňu gold orchid inšpirovanú akordmi vzácnej orchidey majstrovsky zmiešanej s gurmánskymi tónmi vanilky zmyselne podčiarknutými tónmi ambry. Čistota s lenorom ešte nikdy tak dobre nevoňala! Tip: používajte v kombinácii so zmäkčovačom látok lenor gold orchid pre nebesky svieži a hebký pocit.

Kapsule na pranie Lenor s vylepšeným zložením dôkladne perú a výsledkom je žiarivo čisté oblečenie.

Produkt Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks patrí do skupiny produktov Čistiace prostriedky, je v ponuke značky LENOR, Ostatní.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pracie prostriedky, vyrába ho značka LENOR, Ostatní.

Produkt Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pracie kapsule, patrí značke LENOR, Ostatní.

Produkt Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks má EAN kód 8001841605135.

Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks - parametre produktu

Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks - história ceny a dostupnosti

Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks - ďalšie zaujímavé produkty

Čistiaci prostriedok LENOR Gold Orchid kapsuly 44ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?