LENOR Gold Orchid Aviváž 1420 ml 48 Praní

LENOR Gold Orchid Aviváž 1420 ml 48 Praní

LENOR Gold Orchid Aviváž 1420 ml 48 Praní

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LENOR Gold Orchid Aviváž 1420 ml 48 Praní - popis produktu

Aviváž LENOR Gold Orchid 1,5 l (50 praní):Príjemne a sviežo voňajúca aviváž Lenor chráni vaše bielizeň pred prejavmi starnutia vďaka technológii Anti-Age3.Aviváž Lenor Gold Orchid sa dokonale stará o vašu bielizeň a chráni ju pred prejavmi starnutia vďaka technológii Anti-Age3. Vaša bielizeň nestratí svoj tvar, nevybledne a nebudú sa na nej tvoriť žmolky. Aviváž znižuje dokonca aj krčivosť materiálu a uľahčuje tak žehlenie. Ďalej urýchľuje schnutie a znižuje statický náboj. Samozrejmosťou je príjemná svieža vôňa vanilky, mimózy, medu, ruže a krémových broskýň, ktorá uvoľní vaše zmysly. Z oblečenia sa následne táto vôňa postupne uvoľňuje počas celého dňa pri 12-hodinovom nosení.Prečo dopriať vašej bielizni túto aviváž? Chráni pred prejavmi starnutia vďaka technológii Anti-Age3Bielizeň nestratí tvar, nevybledne a nevytvoria sa na nej žmolkyZnižuje krčivosť a uľahčuje žehlenieSvieža vôňa vanilky, mimózy, medu, ruže a krémových broskýňPostupné uvoľňovanie vôneZloženieBenzisothiazolinone, Perfumes, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, 5-15% Cationic Surfactants.SkladovanieSkladujte pri teplote do 25 °C.Bezpečnostné odporúčaniaUchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí dôkladne oči vypláchnite vodou. 

Doprajte si príjemný pocit z každej látky vďaka výnimočnej sviežosti od lenoru a hebkosti rastlinného pôvodu aviváž zmäkčovač látok s hebkosťou rastlinného pôvodu poddajte sa luxusu. Čistý pôžitok. Akordy vzácnej orchidey majstrovsky zmiešanej s gurmánskymi tónmi vanilky zmyselne podčiarknuté tónmi ambry dermatologicky testovaná aviváž zmäkčovač látok s 0 % podielom farbív používajte v kombinácii s pracím prostriedkom lenor na hĺbkové čistenie a s korešpondujúcou vôňou

AVIVÁŽ . Lenor Aviváž Lenor Gold Orchid vám zabezpečí príjemný pocit z každej látky vďaka jej výnimočnej sviežosti a hebkosti rastlinného pôvodu. Ponúka dlhotrvajúcu sviežosť na celý 1 týždeň, nebeskú hebkosť a

Lenor Gold Orchid 1.42 l Aviváž nasýtená vôňou vanilky s tónmi mimózy, medu, ruže a krémovej broskyne. Zanecháva bielizeň hebkú a príjemnú na dotyk.

Aviváž Lenor prináša dlhodobú sviežosť - svieža vôňa posteľnej bielizne po dobu až 1 týždňa.

Produkt LENOR Gold Orchid Aviváž 1420 ml 48 Praní má EAN kód 8001841375885.

LENOR Gold Orchid Aviváž 1420 ml 48 Praní - parametre produktu

LENOR Gold Orchid Aviváž 1420 ml 48 Praní - história ceny a dostupnosti

LENOR Gold Orchid Aviváž 1420 ml 48 Praní - ďalšie zaujímavé produkty

LENOR Gold Orchid Aviváž 1420 ml 48 Praní - ako nakúpiť najvýhodnejšie?