Leki Griffin S Lady Mitt

Leki Griffin S Lady Mitt

Leki Griffin S Lady Mitt

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 125,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Leki Griffin S Lady Mitt - popis produktu

Lyžiarske rukavice Leki Griffin S Lady Mitt:Dámske lyžiarske rukavice Leki Griffin S Lady Mitt zaistia vašim rukám dokonalý tepelný komfort. Vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov, medzi ktoré patrí neoprén, 100 % useň Premium Goatskin a Softshell, sú ruky skutočne skvele chránené. K tomu prispeje aj izolácia umelými vláknami Primaloft, ktorá chráni ruky aj pri najnižších teplotách, zaručí absolútnu odolnosť proti vetru aperfektnú priedušnosť. Maximálny komfort a príjemné nosenie umožní taktiež špeciálny dizajn určený pre ženské ruky Lady Comfort Fit, ktorý disponuje mierne širším strihom. K perfektnému pohodliu a teplu napomáha aj podšívka Micro Bemberg.Kľúčové vlastnosti lyžiarskych rukavíc Leki Griffin S Lady MittDámske lyžiarske rukavice Leki Griffin S Lady MittLeki pre dokonalý tepelný komfort a pohodlieGriffin sú vyrobené z materiálov neoprén, Premium Goatskin a SoftshellIzolácia umelými vláknami Primaloft chrániaca ruky aj pri najnižších teplotáchDizajn Lady Comfort Fit s mierne širším strihom prispôsobený ženským rukámPodšívka tvorená materiálom Micro BembergDlane vyrobené z materiálu Premium Goatskin a Silicone NashLeki Griffin S Lady Mitt sú kompatibilné so systémom Trigger SFarebné vyhotovenie: čierneRukavice Leki s Trigger S systémomDlane rukavíc Leki sú vyrobené z materiálov Premium Goatskin a Silicone Nash, ktoré sú tvorené kombináciou nylonu a polyuretánu. Vďaka systému Trigger S potom môžete rukavice Griffin veľmi rýchlo a ľahko zacvaknúť do lyžiarskych palíc. V prípade pádu a ťahu nahor sa rukavice od rukoväte uvoľnia, a to pre vašu maximálnu bezpečnosť. Leki Griffin S Lady Mitt vám tak zaistia skutočnedokonalý tepelný komfort a pohodlie.

Produkt Leki Griffin S Lady Mitt je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné rukavice od značky Leki, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske rukavice, je v ponuke značky Leki v ponuke e-shopu Alza.sk.

Leki Griffin S Lady Mitt - parametre produktu

Leki Griffin S Lady Mitt - história ceny a dostupnosti

Leki Griffin S Lady Mitt - ďalšie zaujímavé produkty

Leki Griffin S Lady Mitt - ako nakúpiť najvýhodnejšie?