Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml - popis produktu

Charakteristika: Sklenená dojčenská fľaša 240 ml - vyrobená zo skla odolného voči rýchlym teplotným zmenám a teplote. Balenie obsahuje: 1 Sklenená dojčenská širokohrdlá fľaša / 1 NaturalWaveTM cumlík so stredným prietokom (MF) / 1 hygienický kryt na použitie ku fľaši / 1 skrutkovací uzáver na použitie ku fľaši.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia:  Pri používaní postupujte podľa priloženého návodu. Fľašu a príslušenstvo je pred kŕmením potrebné dokonale očistiť. Sterilizácia je najbezpečnejší, najrýchlejší a najjednoduchší spôsob, ako dokonale zničiť všetky baktérie. Lekári doporučujú sterilizovať pomôcky na kŕmenie počas prvých 12 mesiacov života dieťaťa.Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Dojčenská fľaša Lansinoh NaturalWave sklenená M, 240 ml:Hľadáte pre svoje dieťatko dojčenskú fľašu? Tou správnou by mohla byť Lansinoh NaturalWave sklenená M, 240 ml, ktorá ponúka objem 240 ml. Tento typ dojčenskej fľaše je uspôsobený pre bábätká od 6 mesiacov. Pri jej výrobe bolo použité sklo, vďaka čomu sa ľahko čistí. Vďaka novorodeneckému cumlíku je prirodzená od prvých dní života. Cumlík je zvlášť upravený, aby bol prirodzený aj pre dojčené deti. Táto dojčenská fľaša je antikoliková, a predídete tak vzniku koliky. Stredný prietok dojčenskej fľaše je vhodný na čaj, ale aj na hutnejšie mlieko. Významné funkcie dojčenskej fľaše Lansinoh NaturalWave sklenená M, 240 ml Umožní vám pohodlne nakŕmiť svoje dieťatko Dojčenská fľaša Lansinoh má celkový objem: 240 ml Vhodná od 6 mesiacov Na výrobu bol použitý materiál: sklo Cumlík je určený pre novorodeniatka Navrhnutá aj pre dojčené deti Je antikoliková, takže vaše dieťatko nebude bolieť bruško Cumlík tejto fľaše má stredný prietok

Lansinoh NaturalWave Glass, 240 ml, Kojenecké fľaše pre deti, Vo chvíľach, keď nie je možné dojčiť bábätko z prsníka, spoľahlivo poslúži dojčenská fľaša Lansinoh NaturalWave Glass. Špeciálne uspôsobený tvar cumlíka poskytne dieťaťu pocit pohodlia, ktorý je pri základnej potrebe – kŕmení – veľmi dôležitý. Vlastnosti: povzbudzuje dieťa k aktívnej činnosti počas satia rovnako ako pri dojčení silikónový cumlík dynamický cumlík zachováva aktívnu prácu svalov úst a jazyka cumlík tvarom pripomína matkin prsník pomáha znižovať výskyt kolík

Sklenená dojčenská fľaša 240 ml - vyrobená zo skla odolného voči rýchlym teplotným zmenám a teplote.

Produkt Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zdravé fľaše od značky Lansinoh, Lansinoh Laboratories, Inc, je vyrobený vo veľkosti 240 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk a je navrhnutý unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Dojčenské fľaše, patrí značke Lansinoh, Lansinoh Laboratories, Inc, veľkosť je 240 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk a je určený unisex.

Produkt Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml patrí do skupiny produktov Sklenené fľaše, patrí pod značku Lansinoh, Lansinoh Laboratories, Inc, vo veľkosti 240 ml, v ponuke predajcu Notino.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml má EAN kód 5060420230710.

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml - parametre produktu

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml - história ceny a dostupnosti

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml - súvisiace články v blogu

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Lansinoh Sklenená dojčenská fľaša s NaturalWave cumľom (stredný prietok MF) 240 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?