Ľahko vyzerajúca stolová lampa Notte

Ľahko vyzerajúca stolová lampa Notte

Ľahko vyzerajúca stolová lampa Notte

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 639,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ľahko vyzerajúca stolová lampa Notte - popis produktu

Notte - stolová lampa s textúrovaným polyesterovým tienidlom a skleneným podstavcom Stolová lampa Notte vyžaruje príjemnú ľahkosť. Tento efekt vytvára tienidlo aj podstavec, ktoré sú priehľadné, resp. číre, a preto ich možno bez námahy začleniť do akejkoľvek farebnej schémy. Za vyzdvihnutie stojí aj špeciálna štruktúra hranatého tienidla, ktorá vytvára príjemné rozloženie svetla bez toho, aby sa príliš stratila svietivosť žiarovky alebo úspornej lampy. Exkluzívne svietidlá tohto výrobcu, ktoré sú vynikajúcim zdrojom svetla pre klasicky zariadené obytné priestory, sa vyrábajú výhradne ručne v Taliansku, kde sa venuje veľká pozornosť výberu materiálov vynikajúcej kvality. Vyplýva to v neposlednom rade z túžby pokračovať v dlhej tradícii benátskeho osvetľovacieho umenia a vyrábať výrobky, ktoré sú vytvorené s vášňou a starostlivosťou a majú drobné špeciálne vlastnosti, ktoré ich robia jedinečnými a nezameniteľnými.

Produkt Ľahko vyzerajúca stolová lampa Notte je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolové lampy, patrí značke Cremasco, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Nočné stolíky, je v ponuke značky Cremasco v ponuke e-shopu Svetla.sk.

Ľahko vyzerajúca stolová lampa Notte - parametre produktu

Ľahko vyzerajúca stolová lampa Notte - história ceny a dostupnosti

Ľahko vyzerajúca stolová lampa Notte - ďalšie zaujímavé produkty

Ľahko vyzerajúca stolová lampa Notte - ako nakúpiť najvýhodnejšie?