ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002

ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002

ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002 - popis produktu

Depilátor ProfiCare PC-LBS 3002: Doprajte si starostlivosť ako od profesionála v pohodlí vášho domova a zadarmo. Súprava ProfiCare PC-LBS-3002 epilátor a brúska 3 v 1 je dokonalou ukážkou multifunkčnosti. Holiaci strojček využijete na dokonalé a jemné oholenie vašich nôh. Vďaka brúske na nohy jednoducho odstránite stvrdnutú kožu. Epilátor má jednotnú rotáciu, ktorá zaistí, že všetky chĺpky blízko pokožky budú efektívne odstránené. Môžete si zvoliť z 2 rýchlostí podľa vašich momentálnych potrieb a oceníte aj LED indikátor a ergonomickú rukoväť s On/Off prepínačom pre ešte bezpečnejšie použitie strojčeka ProfiCare a vďaka malej veľkosti a praktickému cestovnému puzdru tiež oceníte možnosť pohodlne používať túto výnimočnú súpravu kedykoľvek a kdekoľvek. Kľúčové vlastnosti súpravy 3 v 1 ProfiCare PC-LBS-3002Holiaci strojček, epilátor a brúska na nohy 3 v 1 Možno si zvoliť z 2 rýchlostíSúprava ProfiCare PC-LBS 3002 disponuje LED indikátoromErgonomická rukoväť s On/Off prepínačom  Obsah balenia:1 holiaci strojček, epilátor a brúska na nohy 3 v 1 ProfiCare PC-LBS 30021 cestovné puzdro1 čistiaca kefa1 adaptér

Holiaci strojček LBS 3002 od značky ProfiCare nie je len holiaci strojček , ale vďaka príslušenstvu z ho v priebehu niekoľkých okamihov môžete premeniť na epilátor alebo brúsik na nohy . Je konštruovaný tak, aby jeho ovládanie a použitie bolo čo najjednoduchšie. O prevádzku sa starajú 2 Ni-Mh batérie s kapacitou 2× 600 mAh . Epilátor s jednotnou rotáciou je určený na odstránenie chĺpkov . Holiaci strojček potom pre dokonalé a jemné oholenie nôh a intímnych partií . Brúsok na nohy pre efektívne odstránenie stvrdnutej kože . Vďaka svojim rozmerom je vhodný aj na cestovanie . Ergonomická rukoväť je vybavená On/Off prepínačom. Súčasťou balenia je čistiaca kefa, adaptér a cestovné puzdro . Napájanie je 100–240 V, 50/60 Hz.

ProfiCare LBS 3001, 1 ks, Čistenie pleti pre ženy, Chcete dosiahnuť hladko oholené telo alebo jeho časť? Holiaci strojček ProfiCare LBS 3001 predstavuje ten najjednoduchší spôsob, ako to docieliť – ľahko, rýchlo a bezbolestne. Čepieľkami zachytí každý chĺpok, ktorého sa chcete zbaviť, a precízne ho oholí. Užívajte si dokonale hladkú pokožku presne podľa vašich predstáv. Vlastnosti: holí rýchlo a ľahko nedráždi pokožku funguje na batériu dostane sa aj do ťažko prístupných miest Použitie: Možno používať denne. Používajte podľa priloženého návodu.

Lady Beauty Set Proficare PC-LBS 3002, 3v1 Epilátor Zvládne jemne odstrániť aj malé chĺpky na všetkých častiach tela. Chĺpky sú odstránené aj s korienkami a pokožka zostáva hladká po dlhé týždne. Pilník na nohy Jemne odstraňuje prebytočnú a starú kožu. Brúsny valček sa rýchlo otáča a tým brúsi starú kožu. Holiaci strojček Odstraňuje chĺpky na všetkých miestach na tele. Holiaca hlava sa prispôsobí na jednotlivé časti tela.

Produkt ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čistenie pleti od značky Profi Care, ProfiCare, vo veľkosti 1 ks, farebná verzia je biela, nájdete ho u predajcu Vivantis.sk, Notino.sk a je vhodný female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Holiace strojčeky, vyrába ho značka Profi Care, ProfiCare, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, farebná verzia je biela, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk, Notino.sk a je určený female, unisex.

Produkt ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002 patrí do skupiny produktov Čistenie elektroniky, je v ponuke značky Profi Care, ProfiCare, vo veľkosti 1 ks, vo farbe biela, v ponuke predajcu Vivantis.sk, Notino.sk a je určený female, unisex.

Produkt ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002 označuje EAN kód 4006160300208.

ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002 - parametre produktu

ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002 - história ceny a dostupnosti

ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002 - ďalšie zaujímavé produkty

ProfiCare Epilátor, holiaci strojček a brúska 3v1 PC-LBS 3002 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?