La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE Hamaka, tmavo modrá, veľkosť

La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE Hamaka, tmavo modrá, veľkosť

La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE Hamaka, tmavo modrá, veľkosť

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE Hamaka, tmavo modrá, veľkosť - popis produktu

Hojdacia sieť La Siesta Colibri 3.0 Single river:Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!La Siesta Colibri 3.0 Single – pohodlie kdekoľvek sa vám zachcePonúkame vám praktickú cestovnú sieť od značky La Siesta. Do hamaky Colibri 3.0 Single v modrom vyhotovení sa pohodlne vlezie jedna osoba, ktorej umožní skutočnú relaxáciu a maximálny komfort. Hojdacia sieť je vybavená závesným systémom, ktorý sa skladá z ultraľahkých hliníkových spôn. Súčasťou závesného systému sú tiež široké upevňovacie popruhy šetrné voči stromom. Hojdaciu sieť tak za chvíľku jednoducho zavesíte aj zložíte. La Siesta Colibri 3.0 Single sa pýši úplne novým dizajnom a je zhotovená z veľmi kvalitného padákového hodvábu. Hoci má tento materiál vysokú pevnosť, vyniká svojou tenkosťou a priedušnosťou. Výhodou siete La Siesta Colibri 3.0 Single je možnosť využiť ju ako plážovú deku, ľahkú prikrývku alebo tienidlo proti slnku.Kľúčové vlastnosti hojdacej siete La Siesta Colibri 3.0 Single, riverĽahká hojdacia sieť Colibri 3.0 Single od značky La SiestaŠtýlové modré vyhotovenieHojdacia sieť je určená pre jednu osobuLa Siesta Colibri 3.0 Single je vybavená integrovaným závesným systémomMinimálna vzdialenosť na zavesenie je 3,2 mJednoduché a rýchle zavesenie a zveseniePopruhy šetrné voči stromomVyrobená z vysoko kvalitného padákového hodvábuMožno premeniť na plážovú deku, ľahkú prikrývku či tienidlo proti slnkuNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!V súlade s prírodouHojdacia sieť La Siesta Colibri 3.0 Single disponuje extra širokými upevňovacími popruhmi, ktoré sú šetrné ku kôre stromov. Nielen hojdacie siete potrebujú stromy.Jednoduché upevnenie hojdacej siete Colibri 3.0 SingleVďaka jednoduchému závesnému systému s ultraľahkými hliníkovými sponami hamaku ľahko zavesíte aj zložíte. Takisto nastaviť výšku siete zvládnete skôr, než vyslovíte – siesta.Vysoko kvalitná látka La Siesta Colibri 3.0 Single je vyrobená z vysoko kvalitného padákového hodvábu (Nylon Trilobal), ktorý sa pýši vysokou odolnosťou a pevnosťou, pričom si zachováva priedušnosť a nie je ani hrubá. Celú hojdaciu sieť La Siesta Colibri 3.0 Single pohodlne uložíte do balíčka s rozmerom 13 × 13 × 23 cm a váži len 0,7 kg.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!La Siesta Colibri 3.0 Single ponúka dosť pohodlia pre jednéhoLa Siesta Colibri 3.0 vo veľkosti Single poskytuje dostatok priestoru, aby ste si v nej mohli náležite odpočinúť. Najlepšie sa v hojdacej sieti La Siesta Colibri 3.0 Single leží naprieč, kedy telom prirodzene roztvárate a napínate látku.Pikniková dekaHojdaciu sieť La Siesta Colibri 3.0 Single ľahko premeníte na plážovú či piknikovú deku, ľahkú prikrývku alebo tienidlo proti slnku. Stačí uvoľniť závesné slučky a roztiahnuť látku.Praktický obal Vrecko na uloženie pevne prišité k sieti poslúži nielen na prepravu samotnej hamaky La Siesta Colibri 3.0 Single, ale môžete ho využiť aj ako odkladacie vrecko na drobné nevyhnutnosti, zatiaľ čo si hoviete v sieti.

Cestovní houpací síť La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE si jistě zamilujete. Díky tomu, že je lehká jako pírko a vejde se snad do každého batohu, vás nebude zatěžovat. Je vyrobena z vysoce kvalitního padákového hedvábí, které je velmi pevné, ale přesto tenké a prodyšné. Díky jednoduchému závěsnému systému, skládajícího se z ultralehkých hliníkových spon a širokých upevňovacích popruhů, ji snadno zavěsíte i sundáte. Můžete ji taky využít jako plážovou deku, lehkou přikrývku či stínítko proti slunci. S pohodlnou hamakou COLIBRI si můžete v klidu vychutnat ta nejkrásnější místa na svých cestách.

Produkt La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE Hamaka, tmavo modrá, veľkosť patrí do skupiny produktov Hojdacie siete, patrí značke Intrea – Piko spol. s r.o., La Siesta, veľkosť odpovedá označeniu os, farebná verzia je tmavo modrá, z materiálu polyamid, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE Hamaka, tmavo modrá, veľkosť označuje EAN kód 4025122934893.

La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE Hamaka, tmavo modrá, veľkosť - parametre produktu

Farbatmavo modrá
Veľkosťtmavo modrá
Určenieunisex
Materiálpolyamid
KategóriaSiete, Hojdacie siete
ZnačkaIntrea – Piko spol. s r.o., La Siesta
Veľkosťos
Farbatmavo modrá
Materiálpolyamid
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk
EAN4025122934893

La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE Hamaka, tmavo modrá, veľkosť - história ceny a dostupnosti

La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE Hamaka, tmavo modrá, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

La Siesta COLIBRI 3.0 SINGLE Hamaka, tmavo modrá, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?