La Siesta COLIBRI 3.0 DOUBLE Hamaka, svetlo zelená, veľkosť

La Siesta COLIBRI 3.0 DOUBLE Hamaka, svetlo zelená, veľkosť

La Siesta COLIBRI 3.0 DOUBLE Hamaka, svetlo zelená, veľkosť

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

La Siesta COLIBRI 3.0 DOUBLE Hamaka, svetlo zelená, veľkosť - popis produktu

Hojdacia sieť La Siesta Colibri 3.0 Double zelená:Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Colibri 3.0 Double – pohodlie kdekoľvek sa vám zachcePonúkame vám praktickú cestovnú sieť značky La Siesta. Do hojdacej siete Colibri 3.0 Double v zelenom vyhotovení sa hravo zmestia dve osoby. Hojdacia sieť je vybavená závesným systémom, ktorý sa skladá z ultraľahkých hliníkových spôn. Súčasťou závesného systému sú aj široké upevňovacie popruhy šetrné k stromom. Hamak vďaka tomuv priebehu okamihu jednoducho zavesíte aj zložíte. Hojdacia sieť La Siesta Colibri 3.0 Double sa pýši úplne novým dizajnom a je zhotovená z veľmi kvalitného padákového hodvábu. Hoci je tento materiál veľmi pevný vyniká svojou tenkosťou a priedušnosťou. Výhodou siete je možnosť využiť ju ako plážovú deku, ľahkú prikrývku, alebo tienidlo protislnku.Kľúčové vlastnosti hojdacej siete La Siesta Colibri 3.0 Double, zelenáĽahká hojdacia sieť Colibri 3.0 Double značky La SiestaV zelenom double vyhotovení pre dve osobyHojdacia sieť La Siesta Colibri je vybavená integrovaným závesným systémomJednoduché a rýchle zavesenie a zvesenie sietePopruhy šetrné k stromomVyrobená z vysoko kvalitného padákového hodvábuMôžete ju premeniť na plážovú deku, ľahkú prikrývku, či tienidlo proti slnkuNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!V súlade s prírodouTretia generácia cestovných sietí Colibri je vybavená extra širokými upevňovacími popruhmi, ktoré sú šetrné ku kôre stromov. Nielen hojdacie siete potrebujú stromy.Ľahké upevnenieVďaka jednoduchému závesnému systému, s ultraľahkými hliníkovými sponami hamak ľahko zavesíte aj zložíte. Aj výšku dokážete nastaviť skôr, než vyslovíte – siesta.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Vysoko kvalitná látkaHojdacia sieť Colibri 3.0 je vyrobená z vysoko kvalitného padákového hodvábu (Nylon Trilobal), ktorý je veľmi odolný a pevný, napriek tomu tenký a priedušný. Celá sieť sa zmestí do balíčka s rozmermi 13 × 13 × 23 cm a váži len 0,8 kg.Dosť pohodlia pre dvochColibri veľkosť Double ponúka veľa miesta pre dve osoby. Najlepšie sa v nej leží naprieč, keď telom prirodzene roztvárate a napínate látku.Pikniková dekaColibri ľahko premeníte na plážovú či piknikovú deku, ľahkú prikrývku, alebo tienidlo proti slnku. Stačí uvoľniť závesné slučky a roztiahnuť látku.Praktický obalÚložné vrecko, pevne prišité k sieti, poslúži nielen na prepravu samotného hamaku. Využiť ho môžete aj ako odkladacie vrecko na rôzne drobnosti, zatiaľ čo si hoviete v sieti.

Produkt La Siesta COLIBRI 3.0 DOUBLE Hamaka, svetlo zelená, veľkosť patrí do skupiny produktov Hojdacie siete, patrí značke La Siesta, veľkosť odpovedá označeniu os, farebná verzia je svetlo zelená, z materiálu polyamid, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt La Siesta COLIBRI 3.0 DOUBLE Hamaka, svetlo zelená, veľkosť popisuje EAN kód 4025122934947.

La Siesta COLIBRI 3.0 DOUBLE Hamaka, svetlo zelená, veľkosť - parametre produktu

La Siesta COLIBRI 3.0 DOUBLE Hamaka, svetlo zelená, veľkosť - história ceny a dostupnosti

La Siesta COLIBRI 3.0 DOUBLE Hamaka, svetlo zelená, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

La Siesta COLIBRI 3.0 DOUBLE Hamaka, svetlo zelená, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?