Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care

Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care

Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care - popis produktu

Kulmofén Concept KF1325 4 v 1 TITAN CARE:Kulmofén Concept KF1325 sa stane skvelým pomocníkom na prípravu perfektných účesov. V jednom kroku vlasy vysuší a vytvaruje, vďaka čomu máte účes hotový za okamih. Otočný prívodný kábel dlhý 1,65 m vám umožní komfortné používanie. Kulmofén vám ponúkne 2 stupne výkonu a funkciu COOL SHOT na následnú fixáciu účesu. V balení nájdete 4 vymeniteľné nadstavce. O vašu bezpečnosť počas používania kulmofénu sa postará teplotná poistka. Vďaka kulmofénu Concept KF1325 bude každý účes dokonalý! 4 vymeniteľné nadstavceFunkcia COOL SHOTTeplotná poistkaKľúčové vlastnosti kulmofénu KF1325 4 v 1 TITAN CAREFunkcia COOL SHOT na fixáciu účesuV jednom kroku vlasy vysuší a vytvarujeKulmofén Concept KF1325 ponúkne 2 stupne výkonu a funkciu COOL SHOT na následnú fixáciu účesuV balení nájdete 4 vymeniteľné nadstavce – veľká kefa priemer 30 mm, malá kefa priemer 20 mm, plochá kefa a koncentrátor1,65 m dlhý prívodný kábelPraktické závesné očkoČervená kontrolka prevádzkyTeplotná poistka proti prehriatiu či poškodeniuFarba: siváPomocník na prípravu každodenného účesuConcept KF1325 sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom pri každodennej príprave účesu, pretože ponúka vysoký výkon 600 W, ktorý vám zaručí perfektné výsledky. Kulmofén vlasy vyfúka a vytvaruje, to všetko v jedinom kroku. V priebehu chvíľky tak budete mať dokonalý účes, ktorý vám bude každý závidieť. Vybrať si môžete slabé fúkanie pri strednej teplote, silné fúkanie pri vysokej teplote a silné fúkanie pri nízkej teplote – COOL SHOT, ktoré slúži na zafixovanie účesu. Stupeň výkonu si tak môžete vybrať presne podľa toho, čo vám bude práve vyhovovať.Kulmpfén Concept KF1325 je vybavený 4 vymeniteľnými nadstavcamiV balení kulmofénu Concept KF1325 nájdete 4 vymeniteľné nadstavce, ktoré vám pomôžu vytvoriť bohatý objem, neodolateľné kučery či narovnané vlasy. Pomocou CLICK-IN systému si veľmi jednoducho a rýchlo vymeníte nadstavec presne podľa toho, aký budete potrebovať. Nadstavec pripevníte a môžete sa pustiť do vytvárania účesu. K dispozícii budete mať 3 druhy kief a koncentrátor, ktorý usmerní prúd vzduchu do určeného miesta.Bezpečnosť na prvom miesteDostatočne dlhý otočný prívodný kábel vám umožní komfortné používanie kulmofénu Concept KF1325. Kulmofén môžete pohodlne uskladniť na závesné očko, takže ho budete mať stále pri ruke. Nechýba tiež teplotná poistka, ktorá kulmofén Concept KF1325 ochráni proti prehriatiu či poškodeniu.Doplňujúce informácie:Príkon: 600 WDĺžka prívodného kábla: 165 cmRozmery: 423 × 53 × 76 mmHmotnosť: 420 gFarba: matná sivá

Pre perfektný účes Kulmofén KF1325 s príkonom 600 W vám pomôže jednoducho vytvoriť krásny účes. V jednom kroku vlasy vyfúka a tvaruje, takže budete mať dokonalý účes za chvíľu. Kulma disponuje 3 stupňami výkonu – slabé fúkanie pri strednej teplote, silné fúkanie pri vysokej teplote a silné fúkanie pri nízkej teplote (COOL SHOT) pre záverečnú fixáciu účesu. Vymeniteľné nástavce Kulmofén je vybavený 3 druhmi kief a koncentrátorom, ktorý usmerní prúd vzduchu do požadovaného miesta. Vy si tak len vyberiete požadovaný nástavec a pomocou systému CLICK-IN jednoducho pripevníte. Máte náladu na veľké objem, rovné vlasy či roztomilé lokne? So všetkým si kulmofén na vlasy Concept KF1325 poradí. Bezpečná a jednoduchá manipulácia Kulmofén je vybavený dostatočne dlhým a plne otočným prívodným káblom, ktorý sa prispôsobí každému vášmu pohybu. Nechýba ani praktické závesné očko pre jednoduché uskladnenie. Dôležitou súčasťou je aj teplotná poistka, ktorá chráni prístroj proti prehriatiu a prípadnému poškodeniu.

Aby sa vám s kulmofénom dobre manipulovalo, je opatrený dostatočne dlhým a plne otočnýmprívodným káblom, ktorý sa prispôsobí každému vášmu pohybu. Nechýba ani praktické závesné očko pre jednoduché uskladnenie. Dôležitou súčasťou je aj teplotná poistka, ktorá chráni prístroj pred prehriatím a prípadným poškodením.Technické parametre: 2 stupne nastavenia teploty + funkcia COOL SHOT pre fixáciu účesu 4 typy nadstavcov (veľká kefa pr. 30 mm, malá kefa pr. 20 mm, plochá kefa a koncentrátor) systém CLICK-IN pre jednoduchú výmenu nadstavcov červená kontrolka prevádzky teplotná poistka prívodný kábel otočný o 360 ° (zamedzuje krúteniu a zamotávaniu) závesné očko

Concept Titan Care 4 v 1, 1 ks, Kulmofény pre ženy, Kulmofén Concept Titan Care 4 v 1 predstavuje všestranný stylingový nástroj, ktorý ľahko zaistí perfektný vzhľad vašich vlasov. Ich každodenná úprava sa tak pre vás stane zábavou! Vlastnosti: možnosť regulácie teploty chladný vzduch na fixáciu účesu kábel s otočnou šnúrou jednoduché ovládanie a údržba súčasťou balenia sú rôzne nadstavce

Kulmofén 4 v 1 v elegantnej matnej šedej farbe so 4 vymeniteľnými nástavcami zaistí rýchle a jednoduché vysušenie vlasov. Zároveň vlasy tvaruje.

Concept Kulmofén na vlasy Titan Care KF1325 Kulmofén s príkonom 600 W urýchli a zjednoduší vašu každodennú úpravu vlasov.

Produkt Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care patrí do skupiny produktov Farby na vlasy, patrí značke Concept vo veľkosti 1 ks, 423 mm, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Alza.sk, MojaLekáreň.sk, Vivantis.sk, Notino.sk a je prispôsobený female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Kulmy na vlasy, patrí značke Concept vo veľkosti 1 ks, 423 mm, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Alza.sk, MojaLekáreň.sk, Vivantis.sk, Notino.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care patrí do skupiny produktov Kulmofény na vlasy, patrí značke Concept vo veľkosti 1 ks, 423 mm, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho u predajcu Alza.sk, MojaLekáreň.sk, Vivantis.sk, Notino.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care má EAN kód 8595631008805.

Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care - parametre produktu

Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care - história ceny a dostupnosti

Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care - ďalšie zaujímavé produkty

Concept Kulmofén na vlasy KF1325 4 v 1 Titan Care - ako nakúpiť najvýhodnejšie?