Remington S8670 Multistyler multistyler na vlasy 1 ks

Remington S8670 Multistyler multistyler na vlasy 1 ks

Remington S8670 Multistyler multistyler na vlasy 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 36,34 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remington S8670 Multistyler multistyler na vlasy 1 ks - popis produktu

Kulma na vlasy Remington S8670 Multistyle:Prvotriedna teplovzdušná kulma Multistyle od značky Remington pre extra rýchlu, efektívnu a zdravú úpravu vlasov. S týmto skvelým pomocníkom vykúzlite na vašej hlave vysoko profesionálne a uchvacujúce účesy už v priebehu pár minút a navyše v teple vášho domova.Prístroje na úpravu vlasov Remington Profesionálne nástroje Remington pre úpravu vlasov vždy zaujmú svojím štýlovým farebným i tvarovým dizajnom. Všetky prístroje od tejto značky sú navrhnuté tak, aby sa postarali o luxusný styling a individuálnu úpravu vlasov.Dávate prednosť romantickým lokniam, roztomilým kudrlinkám alebo ultra objemnej hrive? Výberom z niekoľkých možných nástavcov dokonale prispôsobíte vzhľad vášho účesu spoločenským udalostiam, na ktoré sa práve chystáte. Teraz si môžete vytvoriť dokonalý účes v salónovej kvalite bez pomoci profesionálov a k tomu v pohodlí vášho domova!Remington Multistyle Kulma na vlasy Remington Multistyle vás uchváti nielen svojím moderným štýlovým vzhľadom a vysokým výkonom, ale taktiež aj možnosťou výberu z 5 dostupných teplôt podľa stavu a typu vašich vlasov a zo 4 rôznych nástavcov. Jednoducho si vyberte jeden z nich a zosobnite tak svoj štýl!Súčasťou balenia je praktické púzdro určené pre jednoduché skladovanie prístroja.Hlavné prednosti výrobku: Digitálne nastaviteľná teplota s LED svetelnými ukazovateľmiNástavec kulmy, krepovače a žehličky zabezpečené keramickou, teflónovou a turmalínovou vrstvou pre trojitú ochranu: hladší styling bez pripaľovania stylingových prostriedkov, rovnomerné rozloženie teploty, bráni krepateniu vlasovRýchle, 60 sekundové zahriatie pre okamžitý stylingNástavce a doplnky: vymeniteľný krepovač a žehlička19mm úzka kulmanasúvacia kefanasúvacia špirála4 pinetyštýlové skladovacie púzdro

Remington S8670 Multistyler, 1 ks, Parné žehličky na vlasy pre ženy, Kulma na vlasy Remington S8670 Multistyler vám vytvorí nespútané vlny a dodá vlasom perfektný tvar za pár minút. Vlastnosti: šetrne natáča vlasy a vytvára moderné účesy možnosť regulovania teploty rýchle nahriatie ochrana vlasov pred vysúšaním zamedzuje lámaniu a poškodzovaniu vlasov ľahko a účinne vlasy vyrovnáva súčasťou sú náhradné nadstavce Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

REMINGTON kulma na vlasy S8670 Obsah REMINGTON kulma na vlasy S8670: Multistyler - kulma a žehlička Charakteristika REMINGTON kulma na vlasy S8670: maximálna teplota 190°C, keramické dosky, 5 nadstavcov, LCD dispej, Ionová technológia, zohriatie za 60 sekúnd

Kulma na vlasy, 60 sekundové zahriatie pre okamžitý styling, 19mm úzka kulma

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kulmy na vlasy, patrí značke Remington vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Tonerpartner.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk, Planeo.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený female.

Produkt Remington S8670 Multistyler multistyler na vlasy 1 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Žehličky na vlasy, patrí značke Remington vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Tonerpartner.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk, Planeo.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený female.

Produkt Remington S8670 Multistyler multistyler na vlasy 1 ks popisuje EAN kód 4008496623877.

Remington S8670 Multistyler multistyler na vlasy 1 ks - parametre produktu

Remington S8670 Multistyler multistyler na vlasy 1 ks - história ceny a dostupnosti

Remington S8670 Multistyler multistyler na vlasy 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Remington S8670 Multistyler multistyler na vlasy 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?