Remington HYDRAluxe CI89H1

Remington HYDRAluxe CI89H1

Remington HYDRAluxe CI89H1

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 37,83 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remington HYDRAluxe CI89H1 - popis produktu

Kulma Remington Hydraluxe CI89H1 Keramický povrch Zdokonalený keramický povrch Moisture Lock vám zaistí perfektný štýl a zároveň dokonalú rovnováhu hydratácie vašich vlasov. Protišmykový keramický povrch obohacuje vlasy o mikro-kondicionéry, ktoré vám umožnia vytvoriť krásne hladké, mäkké a lesklé vlny. Nastavenie teploty Vďaka nastaveniu teploty Hydracare sa môžete o svoje vlasy starať, zatiaľ čo ich upravujete podľa svojho - voľné vlny hravo vytvarujete už pri teplote 185 ° C , takže vytvoríte váš osobitý účes za použitia nižšej teploty. 32mm telo s protišmykovým povrchom 32mm telo kulmy Hydraluxe je ideálna veľkosť pre vytváranie voľných vĺn a trendy letných plážových vĺn. Protišmykový povrch vám zaručí, že sa môžete sústrediť na vytvorenie svojho obľúbeného účesu bez obáv, že vám vlasy z kulmy skĺznu.

REMINGTON kulma CI89H1 Charakteristika REMINGTON kulma CI89H1: Keramický povrch Moisture Lock zachovávajú dokonalú rovnováhu hydratácie vlasov Nastavenie teploty Hydracare - kompletná ochrana proti poškodeniu vlasov teplom 5 digitálnych nastavenie teploty až do 210 ° C pre všetky typy vlasov rýchle zahriatie Pripravené na použitie za 30 sekúnd 32mm telo s protišmykovou úpravou Funkcia teplotného zámku Automatické bezpečnostné vypnutie po 60 minútach Studená špička kulmy Ochranné rukavice na styling Stojanček na odloženie kulmy otočná šnúra Úložné puzdro celosvetové napätie Záruka 5 + 1 rok

Kulma, keramický povrch, 5 digitálnych nastavenie teploty až do 210 ° C

Tento produkt nájdete v skupine Kulmy na vlasy, patrí značke Remington, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt Remington HYDRAluxe CI89H1 je označený EAN kódom 5038061110371.

Remington HYDRAluxe CI89H1 - parametre produktu

Remington HYDRAluxe CI89H1 - história ceny a dostupnosti

Remington HYDRAluxe CI89H1 - ďalšie zaujímavé produkty

Remington HYDRAluxe CI89H1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?