ProfiCare HC 3049 kónická kulma 1 ks

ProfiCare HC 3049 kónická kulma 1 ks

ProfiCare HC 3049 kónická kulma 1 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ProfiCare HC 3049 kónická kulma 1 ks - popis produktu

Kadernícka kulma na lokne od značky ProfiCare je vybavená ionizačnou funkciou vďaka turmalínovému povrchu. Ten zaručuje lepší styling vlasov vďaka antistatickému efektu. Vlasy sa nevysušujú a zostávajú hladké aj hebké. Kulmu možno použiť aj na farbené vlasy alebo na vlasy, na ktorých je aplikovaný stylingový produkt.Kulma začína na priemere 25 mm a zužuje sa až na priemer 13 mm. Teplo je rovnomerne rozkladané do celej dĺžky, rýchlo sa zahrieva a špička je tepelne izolovaná. Pre pohodlnú manipuláciu je kulma vybavená integrovanými nožičkami, takže nie je problém ju na nejakú chvíľu odložiť bez toho, aby spálila povrch pod sebou. Pre lepšiu bezpečnosť je kábel tepelne odolný. Ďalej je kábel pripevnený na kĺbe otočnom o 360°.Jednoduché ovládanie zaručuje jediné tlačidlo pre zapnutie alebo vypnutie a kontrolka. Napájanie je 220-240 V, 50/60 Hz a výkon 25 W.

Dokonalý účes Radi by ste si vytvorili krásne vlnité vlasy, ale neviete ako na to? S kulmou Proficare PC-HC 3049 s príkonom 25 W to zvládnete na jednotku. Jedná sa o kónickou kulmu na vlasy, ktorá má už na prvý pohľad postupne sa zužujúci tvar, ktorý u tvorenia vĺn hrá veľkú úlohu. Hydratované a lesklé vlasy Vďaka rozmeru hlavy 25 mm sa kulma Proficare PC-HC 3049 radí medzi tzv. široké kulmy, ktorú ocenia predovšetkým majiteľky dlhých vlasov. Povrch kulmy tvorí inovatívny povrch z turmalínu, ktorý si poradí aj s vlasmi, ktoré sa krepatia. Vlasy pri procese kulmovanie účinne hydratuje a tie sa potom nevysúšajú. Tiež sa postará o zníženie prejavov statickej elektriny vo vlasoch. Nechýba ani ionizácia vlasov, ktorá vlasové vlákna uhladí a dopomôže navrátiť krásu a lesk.

ProfiCare HC 3049, 1 ks, Kulmy na vlasy pre ženy, Kulma na vlasy ProfiCare HC 3049 vám vytvorí nespútané vlny a dodá vlasom perfektný tvar za pár minút. Vlastnosti: kónická kulma možnosť regulovania teploty šetrne natáča vlasy a vytvára moderné účesy funkcia ionizácie otočný kábel Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

Kónická kulma pre perfektné a prirodzené kučery! Turmalínový povrch s rovnomerným rozložením tepla vám pomôže k dokonalému účesu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kulmy na vlasy, patrí značke Profi Care, ProfiCare vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je zlatá, nájdete ho v e-shope Notino.sk, 4home.sk, Vivantis.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt ProfiCare HC 3049 kónická kulma 1 ks má priradený EAN kód 4006160304909.

ProfiCare HC 3049 kónická kulma 1 ks - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaKulmy, Kulmy na vlasy
ZnačkaProfi Care, ProfiCare
Veľkosť1 ks
Farbazlatá
Určeniefemale, unisex
E-shopNotino.sk, 4home.sk, Vivantis.sk
EAN4006160304909

ProfiCare HC 3049 kónická kulma 1 ks - história ceny a dostupnosti

ProfiCare HC 3049 kónická kulma 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

ProfiCare HC 3049 kónická kulma 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?