PHILIPS BHB868/00 kulma na vlasy, Akcia, Doprava zadarmo

PHILIPS BHB868/00 kulma na vlasy, Akcia, Doprava zadarmo - popis produktu

Moderné technológie Kulma na vlasy Philips BHB86800 vám pomôže vyčarovať krásne vlny pre každú príležitosť. Povrch je napustený keratínom, ktorý sa postará o krásny vzhľad vašich vlasov. Vďaka rýchlemu nahriatiu počas 60 sekúnd už nebudete zbytočne strácať čas a dlho čakať, než sa kulma nahreje. Ideálna teplota Digitálny displej s 8 nastaveniami teploty vám zaistí dokonalé upravenie teploty presne pre váš typ vlasov a zabráni tak ich poškodeniu. Bezpečné použitie Kulma Philips má množstvo bezpečnostných prvkov, ktoré vám zaistia jednoduchú obsluhu a bezpečné použitie. Iste oceníte chladný koniec a otočný kábel, ktorý sa v priebehu použitia nezamotá. Bezpečnostný stojan vám umožní odložiť kulmu aj v priebehu natáčania. Ďalej disponuje funkciou automatického vypnutia po 60 minútach, takže sa nemusíte strachovať, či ste kulmu nenechali zapnutú. Technológia SplitStop Inovatívna technológia SplitStop zaistí dokonalú prevenciu vašich rozštiepených končekov. Ide o jedinečnú kombináciu optimálneho rozloženia tepla a minimáního trenia, ktorá dbá o vaše vlasy a vy si tak môžete vytvoriť dokonalé kučery so zdravšími končekmi. Napustenie keratínom Keratín, ktorým je obohatená keramika v kulme Philips, zaistí vašim vlasom ešte lepšiu starostlivosť. Vlasy tak budú silné, zdravé, a budú vyzerať výborne. Až 200 °C Vďaka vysokej teplote až 200 °C si môžete vlasy rôzne tvarovať a natočiť presne podľa vašich predstáv. O 30 % viac miesta Lokňovacia kulma ponúka o 30 % viac miesta, čo zaručí jednoduššie natáčanie pre dlhé a husté vlasy. Chladný koniec Pre ešte bezpečnejšie použitie je koniec vyrobený z tepelne izolačného materiálu, takže zostáva chladný po celý čas prevádzky. Bezpečnostný stojan Bezpečnostný stojan zaisťuje bezpečné odloženie kulmy počas použitia. Rýchle zahriatie Kulma na vlasy sa veľmi rýchlo nahreje a je pripravená na použitie už za 60 sekúnd. Uzamykacia poistka Vďaka funkcii uzamykacej poistky sa vám už kulma na vlasy náhodne neprepne a budete mať všetko perfektne pod kontrolou. Otočný kábel Iste oceníte otočný kábel, ktorý zabraňuje nechcenému zamotaniu a uľahčí vám tak manipuláciu s kulmou. Automatické vypnutie Už sa nemusíte obávať, či ste zabudli kulmu vypnúť. Je vybavená funkciou automatického vypnutia po 60 minútach. 1,8 m napájací kábel Pohodlné použitie vám zaistí napájací kábel s dĺžkou 1,8 metra. Veľký valec Kulma na vlasy disponuje veľkým valcom s priemerom 32 mm pre jemné kučery.

Kulma na vlasy Philips BHB868/00:Philips StyleCareKulma na vlasy Sublime EndsBHB868/00Kučery s až 95 %* prevenciou rozstrapkaných končekov. Kulma na vlasy Sublime Ends je naším prvým modelom navrhnutým tak, aby počas stylingu ochránil vaše citlivé končeky. Vďaka špičkovej technológii SplitStop ľahko vytvoríte jemné kučery a stanete sa ozdobou každej akcie. *po 2 rokoch simulovaného použitia pri natáčaní pri teplote 180 °C na priemerných európskych vlasoch bez rozstrapkaných končekov Ochrana končekov vlasov8 nastavení teplotyNapustenie keratínom pre lepšiu starostlivosťTechnológia SplitStopNaším receptom pre dokonalú prevenciu rozstrapkaných končekov je nová technológia SplitStop. Ide o unikátnu kombináciu teplotného výkonu a minimálnej miery trenia, ktorá dbá o zdravie vašich vlasov od korienkov až po končeky. Možnosti nastaveniaDigitálny displej s 8 nastaveniami teploty vám umožní dokonalú kontrolu úpravy teploty pre váš typ vlasov a zabráni ich poškodeniu. Vďaka vysokej teplote až 200 °C môžete vlasy rôzne tvarovať a vytvoriť také kučery, aké chcete. Dlhší valecVďaka dlhšiemu valcu si môžete dopriať o 30 % viac miesta na úpravu vlasov na kulme. Viac miesta na úpravu zaistí jednoduchšie natáčanie aj pre dlhé či husté vlasy. A valec kulmy s priemerom 32 mm vytvorí jemné vlnky. Napustenie keratínomKeratín je základnou zložkou vlasov, vďaka ktorej sú silné, zdravé a skvele vyzerajú. Keramika obohatená o keratín tak zaistí vašim vlasom ešte lepšiu starostlivosť. Chladný koniecKoniec kulmy je vyrobený zo špeciálneho tepelne izolačného materiálu, takže zostáva chladný. Pri úprave účesu ho je možné bezpečne držať a optimálne používať. Rýchle zahriatieKliešťová kulma na vlasy Philips BHB868/00 má možnosť rýchleho zahriatia, kedy je pripravená na použitie už za 60 sekúnd. Technická špecifikáciatechnické údajeVeľkosť valca32 mmPovrchová vrstva valcaKeramika s titánomRozsah teplôt130 – 200 °CPočet nastavení teplôt8Typ ovládania teplotyLCDDĺžka zahrievania60 sDĺžka kábla1,8 mNapätieCelosvetový VFunkcieAutomatické vypnutiePo 60 minútachZablokovanie tlačidlaÁnoOdkladací stojanÁnoOtočný kábelÁnoSlužba2-ročná celosvetová zárukaÁnoĎalšie špecifikácie

Philips StyleCare BHB868/00, 1 ks, Elektronika pre ženy, Kulma na vlasy Philips StyleCare BHB868/00 vám vytvorí nespútané vlny a dodá vlasom perfektný tvar za pár minút. Vlastnosti: natáča vlasy bez zaťažovania a lámania digitálny displej možnosť regulovania teploty funkcia automatického vypnutia po dlhšej nečinnosti rýchle nahriatie Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

KULMA NA VLASY. Kvalitná výbava. Kulma má povrch s jedinečným poťahom- keratínom, čo dodá vaším vlasom pružnosť, silu a odolnosť. Vlasy sa tak budú upravovať pohodlne a bez poškodenia.  Kulma je vyrobená z kvalitných

Kulma, 32 mm veľký valec, LCD displej, Technológia SplitStop, so zapusteným keratínom, digitálne nastavenia teploty, rozsah teploty: 130 °C – 200 °C, 8 nastavení teploty.

S kulmou na vlasy Philips BHB868/0 Sublime Ends ľahko dosiahnete profesionálne výsledky.

Tento produkt nájdete v skupine Kulmy na vlasy, patrí značke Philips, PHILIPS PH vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Tonerpartner.sk, Planeo.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený female.

Produkt PHILIPS BHB868/00 kulma na vlasy, Akcia, Doprava zadarmo popisuje EAN kód 8710103764922.

PHILIPS BHB868/00 kulma na vlasy, Akcia, Doprava zadarmo - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaKulmy, Kulmy na vlasy
ZnačkaPhilips, PHILIPS PH
Veľkosť1 ks
Určeniefemale
E-shopNotino.sk, Tonerpartner.sk, Planeo.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu
EAN8710103764922

PHILIPS BHB868/00 kulma na vlasy, Akcia, Doprava zadarmo - história ceny a dostupnosti

PHILIPS BHB868/00 kulma na vlasy, Akcia, Doprava zadarmo - ďalšie zaujímavé produkty

PHILIPS BHB868/00 kulma na vlasy, Akcia, Doprava zadarmo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?