Bellissima Profesionálny kónická kulma na vlasy 11424 GT15 200 Imetec

Bellissima Profesionálny kónická kulma na vlasy 11424 GT15 200 Imetec

Bellissima Profesionálny kónická kulma na vlasy 11424 GT15 200 Imetec

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 27,11 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bellissima Profesionálny kónická kulma na vlasy 11424 GT15 200 Imetec - popis produktu

Kulma na vlasy Bellissima Imetec 11424 GT15 200 Dokonalý účes, ktorý vyzerá, ako by ste práve vyšli z profesionálneho salónu, je snom snáď každej ženy. Nezáleží na tom, či idete na obed s kamarátkami, na rande s mužom svojich snov či do divadla, vyzerať dobre pri každej príležitosti pre vás odteraz nebude žiadny problém. Pomôže vám s tým kulma na vlasy Bellissima Imetec 11424 GT15 200. Hlava prístroja má tvar kužeľa, vďaka čomu docielite dokonalých a prirodzené vlny a kučery, ktoré vám bude každý závidieť. Keramický povrch Gloss & Shine Aby ste sa vždy dočkali tie najlepšie výsledky, ale zároveň zamedzili ničenie vlasov, disponuje kulma na vlasy Bellissima kvalitným keramickým povrchom Gloss & Shine. Jedná sa o materiál, ktorý je využívaný predovšetkým pre rovnomernú distribúciu tepla. Vďaka tomu sa nestane, že by nejaká časť doštičiek bola studená. Keramická kulma je vhodná aj pre jemné a tenké vlasy, pretože je k nim veľmi šetrná. Výsledkom tak budú dokonale upravené a žiarivé vlasy bez najmenšieho poškodenia. Nenahraditeľný pomocník Už po prvom použití sa z kulmy na vlasy Bellissima stane nenahraditeľný služobník. Pomocou elektronického nastavenia teploty si môžete zvoliť výkon od 150 °C do 210 °C. Bez problémov ju tak môžu používať ako osoby s hustou hrivou, tak s jemnými a tenkými vlasy. Veľkou výhodou je, že špička zostáva po celú dobu úpravy chladná, takže vám nehrozí žiadne riziko. To je ešte navyše eliminované aj ochranným termoizolačným návlekom na prsty. Samozrejmosťou je aj otočná napájacia šnúra, ktorá vám dovolí vytvoriť aj tie najbláznivejšie účesy, praktická LED kontrolka, či háčik na zavesenie.

Kulma na vlasy Bellissima Imetec kónická kulma GT15 200:Koľkokrát ste zatúžili po tom, aby sa vaše vlasy premenili na žiarivý vodopád zmyselných kučier a špirál? Váš sen sa teraz môže stať skutočnosťou. Profesionálna kónická kulma Bellissima Imetec GT15 200 je tu, aby vám ho splnila. Vďaka keramickému povrchu Gloss & shine získajú vaše vlasy vysoký lesk. Teplotu si vyberiete tak, aby vašim vlasom najviac vyhovovala. Bellissima sa stará o vaše bezpečie aj o bezpečie vašich detí, preto má aj Imetec GT15 200 chladný hrot, o ktorý sa žiadny člen vašej rodiny nepopáli. K tejto kulme dostanete aj ochranný termoizolačný návlek na prsty. 10 dôvodov prečo si vybrať práve kulmu Bellissima Imetec GT15 200Kónická kulma Imetec GT15 200 vytvorí žiarivé lokne a špirályPriemer kulmy od 13 do 25 mmS Bellissimou získate lesklé a pružné vlasy vďaka rovnomernému rozloženiu teplaVyberiete si 1 zo 7 teplotných úrovní (150 °C – 210 °C) podľa typu vašich vlasovKvalitný keramický povrch sa k vašim vlasom správa šetrneChladný hrot pre bezpečnosť celej rodinyOchranný termoizolačný návlek na prstyJednoduchšiu a pohodlnejšiu manipuláciu zaisťuje otočná napájacia šnúraLED kontrolkaProfesionálny účes ako od kaderníka behom pár minútAký je rozdiel medzi bežnou a kónickou kulmou?Rozdiel medzi bežnou a kónickou kulmou je v ich tvare. Klasická kulma je valec, ktorý má po celej svojej dĺžke rovnaký priemer. Preto aj vlny, ktoré bežná kulma vytvorí, sú v celom účese rovnaké. Oproti tomu kónická kulma má najširší priemer pri rukoväti a smerom ku koncu sa postupne zužuje. U korienkov teda vidíme silné objemné vlasy, ktoré sa postupne menia na jemné drobné vlnky. 

Bellissima Curling Iron GT15 200, 1 ks, Kulmy na vlasy pre ženy, Kulma na vlasy Bellissima Curling Iron vám vytvorí nespútané vlny a dodá vlasom perfektný tvar za pár minút. Vlastnosti: šetrne natáča vlasy a vytvára moderné účesy natáča vlasy bez zaťažovania a lámania rýchle nahriatie otočný kábel kónická kulma Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

Profesionálny kónická kulma na vlasy s nastaviteľnou teplotou vytvára rozmanité lokne a krásne elastické špirály. Keramický povrch Gloss & Shine dodáva vlasom vysoký lesk a chráni ich.

Produkt Bellissima Profesionálny kónická kulma na vlasy 11424 GT15 200 Imetec patrí do skupiny produktov Kulmy na vlasy, patrí značke Bellissima vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope Okay.sk, Alza.sk, Notino.sk, Vivantis.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Bellissima Profesionálny kónická kulma na vlasy 11424 GT15 200 Imetec má priradený EAN kód 8007403114244.

Bellissima Profesionálny kónická kulma na vlasy 11424 GT15 200 Imetec - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaKulmy, Kulmy na vlasy
ZnačkaBellissima
Veľkosť1 ks
Určeniefemale, unisex
E-shopOkay.sk, Alza.sk, Notino.sk, Vivantis.sk
EAN8007403114244

Bellissima Profesionálny kónická kulma na vlasy 11424 GT15 200 Imetec - história ceny a dostupnosti

Bellissima Profesionálny kónická kulma na vlasy 11424 GT15 200 Imetec - ďalšie zaujímavé produkty

Bellissima Profesionálny kónická kulma na vlasy 11424 GT15 200 Imetec - ako nakúpiť najvýhodnejšie?