Kuchynská váha Severin KW 3670, 3 kg

Kuchynská váha Severin KW 3670, 3 kg

Kuchynská váha Severin KW 3670, 3 kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 19,54 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kuchynská váha Severin KW 3670, 3 kg - popis produktu

Kuchynská váha Severin KW 3670:Ak zháňate praktického pomocníka do kuchyne, ktorý vám uľahčí prípravu rôznych jedál, poobzerajte sa po kuchynskej váhe SEVERIN. Nadchnú vás zaujímavé funkcie, napríklad TARE, voľba jednotiek a automatické vypnutie. Okrem samotnej váhy balenie tvorí tiež batéria a misa. Aby všetko správne fungovalo, sú potrebné 2 AAA batéria. Kuchynská váha SEVERIN má rozmery 5,3 × 15,1 × 19 cm (vך×h). Kľúčové prednosti kuchynskej váhy Severin KW 3670 Kuchynská váha vám pomôže s prípravou pokrmov Digitálna kuchynská váha SEVERIN predvedie moderný dizajn Čistú hmotnosť budete môcť zmerať zásluhou funkcie TARE Samozrejmosťou je možnosť voľby jednotiek Jej jednoduché použitie je zaručené vďaka automatickému vypínaniu Nosnosť váhy je 3 kg, presnosť merania potom 1 g Jednotkou váženia je gram, unca a mililiter Obsahuje užitočné funkcie, ako je indikátor nízkeho stavu kapacity batérie a preťaženie Váha sa dá pohodlne nastaviť vďaka komfortnému dotykovému ovládaniu Balenie tvorí tiež batéria a misa Na fungovanie sú potrebné 2 AAA batérie Rozmery váhy do kuchyne sú 5,3 × 15,1 × 19 cm (vך×h) Jej vzhľad podčiarkuje čierna farba Ďalšie vlastnosti kuchynskej váhy vás zaručene nadchnú Maximálna nosnosť kuchynskej váhy SEVERIN je 3 kg a váži s presnosťou na 1 g. Jednotkou váženia je gram, unca a mililiter. Indikátor vám povie, kedy je potrebné vymeniť batérie, rovnako tak, keď dôjde k preťaženiu váhy. Na nastavenie váhy slúži príjemné dotykové ovládanie. Digitálna kuchynská váha SEVERIN svojim vzhľadom nadchne tých, čo milujú moderný dizajn. Kuchynská váha SEVERIN bude vašim obľúbencom vďaka svojmu peknému dizajnu a praktickým funkciám Kuchynská váha SEVERIN vám bude asistovať pri každom varení. Iba čistú hmotnosť nameriate s funkciou TARE, vďaka ktorej možno ľahko zvážiť aj sypké alebo tekuté ingrediencie v miske. Pri vážení môžete voliť z rôznych jednotiek, v ktorých váha ukáže svoje meranie. Bezstarostná prevádzka bude zaručená vďaka automatickému vypnutiu. Keď je váženie na konci, váha sa automaticky vypne a vy sa nemusíte o nič starať.

Kuchynská váha Severin KW 3670 Praktická miska Vysoko kvalitný snímač vám zaručí vysokú presnosť váženia na 1 g. Rozsah váženia od 1 g - 3 kg. Nechýba ani praktická funkcia TARA. Váha navyše obsahuje praktickú misku na váženie drobných surovín. Jednoduché použitie LED displej má vysoké rozlíšenie, aby zaistil jednoduché čítanie. Váha zvládne vážiť v troch jednotkách hmotnosti: v gramoch (g), unciach (oz) a mililitroch (ml). Kompaktné rozmery Vďaka ultra kompaktnému a úspornému formátu sa vojde do každej kuchyne.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské váhy, je v ponuke značky SEVERIN v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Kuchynská váha Severin KW 3670, 3 kg je možné nájsť medzi produktmi v skupine Digitálne váhy, je v ponuke značky SEVERIN v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Kuchynská váha Severin KW 3670, 3 kg popisuje EAN kód 4008146029837.

Kuchynská váha Severin KW 3670, 3 kg - parametre produktu

Kuchynská váha Severin KW 3670, 3 kg - história ceny a dostupnosti

Kuchynská váha Severin KW 3670, 3 kg - ďalšie zaujímavé produkty

Kuchynská váha Severin KW 3670, 3 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?