Krušnohorský nábytok Masívny dekoratívny mostík 1M301 71 x 32 x 27 cm s náterom

Krušnohorský nábytok Masívny dekoratívny mostík 1M301 71 x 32 x 27 cm s náterom

Krušnohorský nábytok Masívny dekoratívny mostík 1M301 71 x 32 x 27 cm s náterom

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Krušnohorský nábytok Masívny dekoratívny mostík 1M301 71 x 32 x 27 cm s náterom - popis produktu

  Krušnohorský nábytok je vyrábaný v malej stolárskej dielni v meste Ostrov ležiacom priamo na úpätí Krušných hôr, 15 km pod ikonickou obcou Boží Dar . Drevo, hlavne smrekové a borovicové , je ťažené v súlade s najprísnejšími ekologickými normami priamo v Krušných horách. Vďaka tomu je úplne minimálna uhlíková stopa a drevo putuje k našim stolárskym majstrom do dielne skutočne len niekoľko málo kilometrov na rozdiel od nábytku z Číny či iných vzdialených krajín. Stolári si každý kúsok starostlivo vyberajú a potom z nich tvoria veľmi kvalitné a pevné vyvýšené záhony , kvetináče, hmyzie hotely , kompostéry a ďalší záhradný nábytok či záhradné dekorácie . Kúpou akéhokoľvek výrobku zo 72 ponúkaných druhov (kompletný prehľad tu ) si môžete byť tak istí, že budete mať pri sebe na záhrade kus poctivej chlapskej práce z českého dreva, od českých ručičiek a zároveň tým podporíte zamestnanosť ao trochu lepšie živobytie v našom krásnom, ale bohom a politiky trochu zabudnutom Krušnohorskom regióne .   Drevený dekoračný most (nepochôdzny) s náterom Drevený most je skvelým designerským prvkom pre Vašu záhradu. Vďaka drevu z českej borovice dokonale zapadne do prírodného okolia Vašej záhrady. Upustite uzdu svojej fantázii a vykúzlite si rozprávkovo krásnu záhradu s týmto originálnym doplnkom. Skvele by vyzeral napríklad na Vami tak opečovávané skalce či záhone Tento model je navyše kvalitne povrchovo ošetrený kvalitnou olejovou lazúrou, ktorá sa nelúpe a do budúcna sa dá pretrieť akýmkoľvek náterom určeným na drevo. Rozmery - Výška: 27 cm - Dĺžka: 71 cm - Šírka: 32 cm Doba dodania do maximálne 2 pracovných dní . Tovar ešte prebaľujeme a balíme tak, aby aj na opačnú stranu republiky došlo všetko v poriadku a bez vád.  

Tento produkt nájdete v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Krušnohorský nábytek, Krušnohorský nábytok, nájdete ho u predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Krušnohorský nábytok Masívny dekoratívny mostík 1M301 71 x 32 x 27 cm s náterom patrí do skupiny produktov Záhradné dekorácie, je v ponuke značky Krušnohorský nábytek, Krušnohorský nábytok, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Masívny nábytok, patrí pod značku Krušnohorský nábytek, Krušnohorský nábytok, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Krušnohorský nábytok Masívny dekoratívny mostík 1M301 71 x 32 x 27 cm s náterom - parametre produktu

Krušnohorský nábytok Masívny dekoratívny mostík 1M301 71 x 32 x 27 cm s náterom - história ceny a dostupnosti

Krušnohorský nábytok Masívny dekoratívny mostík 1M301 71 x 32 x 27 cm s náterom - ďalšie zaujímavé produkty

Krušnohorský nábytok Masívny dekoratívny mostík 1M301 71 x 32 x 27 cm s náterom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?