Krušnohorský Nábytok Drevený hmyzí hotel zo smrekového dreva 2HH1 prírodný

Krušnohorský Nábytok Drevený hmyzí hotel zo smrekového dreva 2HH1 prírodný

Krušnohorský Nábytok Drevený hmyzí hotel zo smrekového dreva 2HH1 prírodný

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Krušnohorský Nábytok Drevený hmyzí hotel zo smrekového dreva 2HH1 prírodný - popis produktu

  Krušnohorský nábytok je vyrábaný v malej stolárskej dielni v meste Ostrov ležiacom priamo na úpätí Krušných hôr, 15 km pod ikonickou obcou Boží Dar . Drevo, hlavne smrekové a borovicové , je ťažené v súlade s najprísnejšími ekologickými normami priamo v Krušných horách. Vďaka tomu je úplne minimálna uhlíková stopa a drevo putuje k našim stolárskym majstrom do dielne skutočne len niekoľko málo kilometrov na rozdiel od nábytku z Číny či iných vzdialených krajín. Stolári si každý kúsok starostlivo vyberajú a potom z nich tvoria veľmi kvalitné a pevné vyvýšené záhony , kvetináče, hmyzie hotely , kompostéry a ďalší záhradný nábytok či záhradné dekorácie . Kúpou akéhokoľvek výrobku zo 72 ponúkaných druhov (kompletný prehľad tu ) si môžete byť tak istí, že budete mať pri sebe na záhrade kus poctivej chlapskej práce z českého dreva, od českých ručičiek a zároveň tým podporíte zamestnanosť ao trochu lepšie živobytie v našom krásnom, ale bohom a politiky trochu zabudnutom Krušnohorskom regióne . Hmyzí hotel II Medzi najčastejších obyvateľov hmyzích hotelov patria samotárske včely, ktoré patria medzi vyznamné opeľovače. Okrem včielok samotárok tu môžete nájsť úkryt aj motýle a pestrenky, ktorých larvy likvidujú škodlivý hmyz. Ďalší obyvatelia, ako sú zlatoočka, lienky a škvory , požierajú škodlivý hmyz, predovšetkým vošky. Na väčšiu plochu odporúčame umiestniť viacero hotelov. Prečo mať hmyzí hotel? Hmyz nám pomáha s likvidáciou škodcov (vošky atď), najmä vtedy, ak sa chceme vyhnúť chemickým prípravkom . Ľudia si tiež mnohokrát neuvedomujú, že bez hmyzích opeľovačov by sme sa ani nedočkali veľkej úrody . Väčšina ovocných stromov, ale potrebuje na svoje opelenie hmyz. Kam hmyzí hotel umiestniť? Vyššie od zeme, najlepšie na strom, alebo múr. Na južnú stranu, kde bude chránený proti dažďu a vetru. Rozmery - Výška: 46 cm - Šírka: 24 cm - Hĺbka: 9 cm Doba dodania do maximálne 2 pracovných dní . Tovar ešte prebaľujeme a balíme tak, aby aj na opačnú stranu republiky došlo všetko v poriadku a bez vád.  

Produkt Krušnohorský Nábytok Drevený hmyzí hotel zo smrekového dreva 2HH1 prírodný patrí do skupiny produktov Hmyzie hotely, vyrába ho značka Krušnohorský nábytek, Krušnohorský nábytok, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Krušnohorský Nábytok Drevený hmyzí hotel zo smrekového dreva 2HH1 prírodný - parametre produktu

Krušnohorský Nábytok Drevený hmyzí hotel zo smrekového dreva 2HH1 prírodný - história ceny a dostupnosti

Krušnohorský Nábytok Drevený hmyzí hotel zo smrekového dreva 2HH1 prírodný - ďalšie zaujímavé produkty

Krušnohorský Nábytok Drevený hmyzí hotel zo smrekového dreva 2HH1 prírodný - ako nakúpiť najvýhodnejšie?