MÚ Brno Krtko v nohavičkách stredný 35 cm

MÚ Brno Krtko v nohavičkách stredný 35 cm

MÚ Brno Krtko v nohavičkách stredný 35 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 36,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MÚ Brno Krtko v nohavičkách stredný 35 cm - popis produktu

Plyšová hračka Krtko v nohaviciach, 35 cm:Plyšový krtko sa svlékacími nohavičkami s vreckami je voľbou na istotu! Priateľ, ktorý rozdá radosť, pocit bezpečia a podporí fantáziu, emotívny schopnosti a motoriku detí všetkých vekových kategórií poteší aj dospelákov.Neposedného nezbedníka pozná celý svet, a aj keď toho veľa nenarozpráva, rozdáva radosť všetkým generáciám. Náš plyšiak zaručuje, že v ňom bude mať každé dieťa svojho kamaráta, s ktorým sa môže pomaznať, porozprávať alebo ktorý mu bude robiť spoločníka pri jeho lapajstvách. Plyšový krtko je vyrobený z hebučkého materiálu, ktorý sa veľmi ľahko udržiava a navyše dodáva pocit tepla a bezpečia.Kľúčové vlastnostiRozvíja zvedavosť, fantáziu a emotívne schopnosti detíPodporuje motoriku detíAj po mnohonásobnom praní vyzerá stále ako novýVzhľadom k výške, 35 cm sa stane rovnocenným kamarátom aj pre malé detiJe precízne spracovaný a má zdravotné atestyHračka zútulní každú detskú izbičkuKrtko so sťahovacími nohavicami. A nielen to! Aj s vreckami!Plyšový krtko so sťahovacími nohavicami je vernou kópiou postavičky z kresleného seriálu, ktorý obletel celý svet a dodnes ho obľubujú všetky generácie. Náš plyšový krtko je vyrobený z jemného, mäkkého a hebkého mikroplyšu, ktorý vie po pritúlení sa k nemu krásne zahriať. Hračka je precízne spracovaná a neobsahuje žiadne tvrdé, ostré alebo malé častice, ktoré by mohli deti prehltnúť, vdýchnuť alebo sa o ne zraniť. Plyšiak nepúšťa chlpy, veľmi ľahko sa udržiava a aj po mnohých praniach vyzerá úplne ako nový. Krtko je určený deťom všetkých vekových kategórií, takže batoľatá sa s ním môžu maznať, olizovať ho alebo obhrýzať, zatiaľ čo väčšie deti si v ňom nájdu najlepšieho kamaráta. Plyšový krtko je skrátka spoločník pre všetky deti, ktorým okamžite rozjasní očká a navyše neuveriteľne zútulní ich izbičky!Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode s CE.

Krtko, českej výroby. Tentoraz ako veľká plyšová hračka ušitá podľa predlohy režiséra a výtvarníka pána Milera.

Postavička zo známeho animovaného seriálu, nakresleného už pred šesťdesiatimi rokmi, sprevádza už niekoľkú generáciu detí a zároveň dospelých. Ako na filmových plátnach, tak ako hračka pre pomaznanie v rukách detí.

Krtka a tiež jeho kamaráty si môžete vybrať v našej ponuke v rôznom prevedení.

Prednosti:

  • hračka firmy MÚ Brno spĺňajúci prísne atestácie a normy

Vyberte deťom jedného z Krtkov českej výroby!

Vhodné pre deti od narodenia Výška: 35 cm Materiál: 100% polyester Údržba: umývajte vodou Krajina pôvodu: ČR

Produkt MÚ Brno Krtko v nohavičkách stredný 35 cm patrí do skupiny produktov Plyšové hračky, patrí pod značku Moravská ústředna, v ponuke predajcu 4kids.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt MÚ Brno Krtko v nohavičkách stredný 35 cm je označený EAN kódom 8590121449106.

MÚ Brno Krtko v nohavičkách stredný 35 cm - parametre produktu

MÚ Brno Krtko v nohavičkách stredný 35 cm - história ceny a dostupnosti

MÚ Brno Krtko v nohavičkách stredný 35 cm - ďalšie zaujímavé produkty

MÚ Brno Krtko v nohavičkách stredný 35 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?