Dětské domino DETOA Krteček 28ks

Dětské domino DETOA Krteček 28ks

Dětské domino DETOA Krteček 28ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dětské domino DETOA Krteček 28ks - popis produktu

Klasické domino, tentoraz s obľúbeným Krtkom. Dvadsať osem drevených dielikov si deti môžu nadväzne skladať za seba, a to tak, aby sa čo najrýchlejšie zbavili svojich dostičok.

Komu sa to podarí ako prvému, vyhráva.

Kúpte deťom domino s Krtkom a zahrajte si s nimi!

Vhodné pre deti od 3 rokov Materiál: drevo Počet dielov: 28 Počet hráčov: 2+ Dĺžka hry: cca 20 min. Rozmery balenia: 18,5 x 5 x 10 cm

Domino: Krtek 28 dílků z kategórie Heureka.sk | Detský tovar | Hračky | Spoločenské hry | Stolové hry kúpite na Kokiskashop.sk za 15.19 €. Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Domino Krtek dřevo společenská hra 28 dílků v dřevěné krabičce 18x11x5cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Kvalitní Detské domino Detoa Krtko 28ks z kategorie Dom a záhrada | Hračky | Hračky pre deti | Hračky pre najmenších.

Dětské domino DETOA Krteček dřevěné 28ks

Produkt Dětské domino DETOA Krteček 28ks patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky Teddies v ponuke e-shopu Tipa.sk, 4kids.sk, Kokiskashop.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Drevené hračky, je v ponuke značky Teddies v ponuke e-shopu Tipa.sk, 4kids.sk, Kokiskashop.sk a je vhodný unisex.

Produkt Dětské domino DETOA Krteček 28ks patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku Teddies, v ponuke predajcu Tipa.sk, 4kids.sk, Kokiskashop.sk a je určený unisex.

Produkt Dětské domino DETOA Krteček 28ks popisuje EAN kód 4260286392237.

Dětské domino DETOA Krteček 28ks - parametre produktu

Dětské domino DETOA Krteček 28ks - história ceny a dostupnosti

Dětské domino DETOA Krteček 28ks - ďalšie zaujímavé produkty

Dětské domino DETOA Krteček 28ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?