Krtko Maňuška plyš 20cm na karte 0+

Krtko Maňuška plyš 20cm na karte 0+

Krtko Maňuška plyš 20cm na karte 0+

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Krtko Maňuška plyš 20cm na karte 0+ - popis produktu

Krtko, tentoraz ako plyšová maňuška na ruku, čaká na deti od narodenia. Je vyrobený z mäkkého príjemného materiálu, podľa výtvarnosťou p.Milera, ktorý svoj láskavý prístup k deťom prejavil ako u Krtka, tak aj v ďalších postavičkách, ako je ježko, myška, žabka, bocian, rak a pavoučci.

Údržba:

  • maňuška je prateľná

Vyberte deťom maňušku českej výroby!

Vhodné pre deti od narodenia Materiál: jemný plyš obsahuje polyester Rozmery: 20 cm Krajina pôvodu: ČR

Maňuška Krtko - Maňuška: Krtko je obľúbenou detskou hračkou už niekoľko generácií. Tento milý hrdina s červeným ňufáčikom sa predstavuje ako maňuška, môžete si ho nasadiť na ruku a zahrať s ním divadlo pre deti alebo predviesť najznámejšie scénky z rozprávkových príbehov o krtkovi a jeho kamarátoch. Krtko je veľmi hebký a prítulný, právom sa stane miláčikom každého dieťaťa, ktoré si s ním vychutná veľa skvelej zábavy. Maňuška je vyrobená z kvalitného mäkkého plyšu, meria 20 cm. Je vhodná pre deti už od narodenia. 

Krtko Maňuška plyš 20cm na karte 0+ z kategórie Darčeky a hračky | Detský nábytok a vybavenie | Dýchajúci plyšák kúpite na Kokiskashop.sk za 32.99 €. Technické údaje:Měs. 0Obsah balení:Maňásek Krtek plyš 20cm na kartě 0+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Plyšové hračky, patrí pod značku Moravská ústředna, Teddies, v ponuke predajcu 4kids.sk, Kokiskashop.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Krtko Maňuška plyš 20cm na karte 0+ označuje EAN kód 8590121209038.

Krtko Maňuška plyš 20cm na karte 0+ - parametre produktu

Krtko Maňuška plyš 20cm na karte 0+ - história ceny a dostupnosti

Krtko Maňuška plyš 20cm na karte 0+ - ďalšie zaujímavé produkty

Krtko Maňuška plyš 20cm na karte 0+ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?