Kinekus Hnojivo KRISTALON GOLD 0,5kg AGRO

Kinekus Hnojivo KRISTALON GOLD 0,5kg AGRO

Kinekus Hnojivo KRISTALON GOLD 0,5kg AGRO

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kinekus Hnojivo KRISTALON GOLD 0,5kg AGRO - popis produktu

Hnojivo KRISTALON GOLD 0,5 kg:Hnojivo novej generácie Kristalon Gold 0,5 kg využijete v celej záhrade. Kryštalické vodorozpustné hnojivo s unikátnym zložením a aktivátorom kvitnutia udržiava rastliny v intenzívnom raste. Hnojivo napomáha rozvoju koreňového systému, zlepšuje celkový stav rastlín, ktoré tak lepšie kvitnú a produkujú viac plodov. Univerzálne hnojivo využijete pre ovocie, zeleninu, všetky druhy izbových aj vonkajších rastlín, vrátane ovocných stromov a kríkov či vínnej révy. Unikátne zloženie zabraňuje žltnutiu listov.Kľúčové vlastnosti hnojiva Kristalon Gold 0,5 kgObsahuje aktivátor kvitnutiaUdržuje rastliny v intenzívnom rasteBohaté kvetenstvo a koreňový systémPre bohatú úroduZabraňuje žltnutiu listovObsahuje ideálny pomer živínObsahuje dôležité mikroprvkyAktivátor kvitnutiaHnojivo Kristalon Gold 0,5 kg obsahuje unikátny prvok, ktorý kvetinám dodáva 75 % fosforu formou polyfosfátov. Táto forma je účinnejšia a pre rastliny prijateľnejšia. Hnojivo má rýchly a viditeľný účinok.ZloženieHnojivo Kristalon Gold 0,5 kg obsahuje ideálny pomer živín N – P – K (19 – 6 – 20) + mikroprvky B, Mo, Fe, Cu, Mn a Zn. Mikroprvky sú dôležitou súčasťou výživy rastlín, pre ktoré sú dôležité rovnako ako pre ľudí vitamíny. ES hnojivo má neobmedzenú exspiráciu v originálnom obale.Aplikácia a dávkovanieHnojivo sa aplikuje zálievkou či postrekom v množstve 1 odmerky (10 g)/10 l vody 1× týždenne. Balenie 0,5 kg vystačí na 500 l zálievky.

Unikátne zloženie s aktivátorom kvitnutia (75% fosforu v zvláštnej forme polyfostátov – podľa výskumu na rastliny prijateľnejší a ešte účinnejší) , Mikroprvky ako rastlinné „vitamíny“ na výbornú kondíciu rastlín , Udržiava rastliny stále v intenzívnom raste , Lepší a zdravší koreňový systém aj celkový stav rastlín , Bohatšie kvitnutie a viac plodov , Zabraňuje žltnutiu listov , Univerzálne použitie na všetky rastliny – na zeleninu, všetky druhy izbových aj vonkajších rastlín vrátane ovocných stromov a kríkov, viniča a pod. , Aplikácia zálievkou aj postrekom 1x týždenne , Dávkovanie: 1 odmerka (10 g) hnojiva na 10 l vody , Balenie 0,5 kg na 500 l zálievky.,Unikátne zloženie s aktivátorom kvitnutia (75% fosforu v zvláštnej forme polyfostátov – podľa výskumu na rastliny prijateľnejší a ešte účinnejší) , Mikroprvky ako rastlinné „vitamíny“ na výbornú kondíciu rastlín , Udržiava rastliny stále v intenzívnom raste , Lepší a zdravší koreňový systém aj celkový stav rastlín , Bohatšie kvitnutie a viac plodov , Zabraňuje žltnutiu listov , Univerzálne použitie na všetky rastliny – na zeleninu, všetky druhy izbových aj vonkajších rastlín vrátane ovocných stromov a kríkov, viniča a pod. , Aplikácia zálievkou aj postrekom 1x týždenne , Dávkovanie: 1 odmerka (10 g) hnojiva na 10 l vody , Balenie 0,5 kg na 500 l zálievky.

Kryštalické hnoijvo novej generácie, s unikátnym zložením a s aktivátorom kvitnutia. Udržuje rastliny stále v intenzívnom raste, zaisťuje lepší a zdravší koreňový systém aj celkový stav rastlín, bohatšie kvitnutie a viac plodov. 

  • Vodorozpustné hnojivo
  • Zloženie: kryštalické ES hnojivo, rýchlo účinné, 100% vodorozpustné, pomer živín NPK (19-6-20) + mikroprvky B, Mo, Fe, Cu, Mn, Zn
  • Použiteľný pre ovocie, zeleninu, všetky druhy izbových i vonkajších rastlín vrátane ovocných stromov a kríkov, vínnu révu
  • Zamedzuje žltnutiu listov

Hnojivo krystalické KRISTALON GOLD 0.5 kg

Produkt Kinekus Hnojivo KRISTALON GOLD 0,5kg AGRO má priradený EAN kód 8594005001619.

Kinekus Hnojivo KRISTALON GOLD 0,5kg AGRO - parametre produktu

Kinekus Hnojivo KRISTALON GOLD 0,5kg AGRO - história ceny a dostupnosti

Kinekus Hnojivo KRISTALON GOLD 0,5kg AGRO - ďalšie zaujímavé produkty

Kinekus Hnojivo KRISTALON GOLD 0,5kg AGRO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?