Kožená taška cez rameno hnedá - Greenwood Aleisa 2

Kožená taška cez rameno hnedá - Greenwood Aleisa 2

Kožená taška cez rameno hnedá - Greenwood Aleisa 2

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožená taška cez rameno hnedá - Greenwood Aleisa 2 - popis produktu

Menšia kožená taška cez rameno alebo crossbody je shotovaná z brúsenej hovädzej kože a to obľúbenou značkou Greenwood . Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Zaguľatený model tašky si obľúbia páni, ale aj dámy. Kábel ponúkne celokožený popruh, perfektne uchytený tromi koženými pásikmi a cvokmi. Hlavné vrecko na zips leží pod mäkkou chlopňou. Samozrejmosťou sú kapsičky na telefón a drobnosti. Ďalšie vrecko so zipsom je na zadnej strane tašky a nesmie chýbať logo, ktoré dodáva taške šmrnc a autentickosť. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery (max.) : 25 x 13 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: GW6523

Produkt Kožená taška cez rameno hnedá - Greenwood Aleisa 2 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky GREENWOOD v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku GREENWOOD, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Kožená taška cez rameno hnedá - Greenwood Aleisa 2 patrí do skupiny produktov Kožené tašky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Kožená taška cez rameno hnedá - Greenwood Aleisa 2 - parametre produktu

Kožená taška cez rameno hnedá - Greenwood Aleisa 2 - história ceny a dostupnosti

Kožená taška cez rameno hnedá - Greenwood Aleisa 2 - ďalšie zaujímavé produkty

Kožená taška cez rameno hnedá - Greenwood Aleisa 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?