Tech Too Kľúče od auta Kooky

Tech Too Kľúče od auta Kooky

Tech Too Kľúče od auta Kooky

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,76 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tech Too Kľúče od auta Kooky - popis produktu

Interaktívna hračka Kooky Kľúče od auta:Ktoré dieťatko by nechcelo mať svoje vlastné kľúče od auta? Kľúče od auta Kooky vďaka svojmu veselému farebnému prevedeniu zaujmú deti už od 1 roka. Zvukové a svetelné efekty prebúdzajú v dieťati prirodzenú zvedavosť aj vizuálnu predstavivosť a zároveň ho výborne zabavia na dlhú chvíľu. Táto hračka významne rozvíja hmatové a motorické schopnosti detí, zlepšuje ich koncentráciu i koordináciu pohybov.Parametre a špecifikácia: Vlastnosti: ľahko uchopiteľnéveselé farebné prevedeniesvetelné a zvukové efektyNapájanie: 3x LR44 batérie (sú súčasťou balenia)Odporúčaný vek: od 1 roka

Alltoys Kľúče od auta Kooky

Štyri rôzne tvary klíčkov od auta plné farieb a funkcií. Po stlačení tlačidiel sa ozvú realistické zvuky aj so svetielkom.

  • Ideálna hračka pre rozvoj jemnej motoriky a vnímanie zvuku.
  • Prebúdza v dieťati prirodzenú detskú zvedavosť.
  • Objavuje príčiny a dôsledky.

Vhodné pre deti od 12 - 36 mesiacov Materiál: plast Batérie: 3 x LR 44 (súčasťou balenia) Rozmery balenia: 20,1 x 20,1 x 5 cm

Kľúče od auta Kooky sú ideálnou hračkou na rozvoj jemnej motoriky a vnímania zvuku. Prebúdza prirodzenú zvedavosť dieťaťa.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Alltoys, Cide v ponuke e-shopu 4kids.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt Tech Too Kľúče od auta Kooky patrí do skupiny produktov Interaktívne hračky, je v ponuke značky Alltoys, Cide, v ponuke predajcu 4kids.sk, Najlekaren.eu a je vhodný unisex.

Produkt Tech Too Kľúče od auta Kooky má priradený EAN kód 8436538670439.

Tech Too Kľúče od auta Kooky - parametre produktu

Tech Too Kľúče od auta Kooky - história ceny a dostupnosti

Tech Too Kľúče od auta Kooky - ďalšie zaujímavé produkty

Tech Too Kľúče od auta Kooky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?