Konvektor Concept KS3030

Konvektor Concept KS3030

Konvektor Concept KS3030

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 69,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konvektor Concept KS3030 - popis produktu

Konvektor Concept KS3030 2000 W:Konvektor je vykurovacie teleso, ktoré vytvára teplo tak, že ohrieva vzduch. Prináša významnú úsporu nielen energie, ale aj vašich financií. Oceníte predovšetkým možnosť termostatu, vďaka ktorému budete mať vždy ideálnu teplotu v miestnosti. Atraktívny dizajn a čierna farba konvektora Concept KS3030 príjemne doplní interiér miestnosti. Veľkou výhodou konvektora je nízka obstarávacia cena a malá hmotnosť.TermostatTurboVentilátorKľúčové vlastnosti konvektora Concept KS3030Výkonný konvektor Concept KS3030 je ideálny doplnok pre domácnostiAtraktívny dizajn bielej farbyPraktické rukoväti pre ľahšiu manipuláciuVybrať si môžete 3 úrovne výkonuVďaka termostatu budete mať v miestnosti vždy ideálnu teplotuIntegrovaný ventilátor umožňuje rýchly ohrevAutomatické vypnutie v prípade, ak by sa prístroj prevrholKonvektor šetrí nielen čas, ale aj energiu a peniazeVždy ideálna teplotaTermostat konvektora Concept KS3030 zaručuje, aby bola v miestnosti vždy ideálna teplota, aby ste sa cítili príjemne. Konvektor šetrí nielen čas, ale aj energiu a peniaze. Po zapnutí funkcie kúrenia sa prístroj striedavo vypína a zapína tak, aby stále udržiaval zvolenú teplotu, pričom nespotrebováva prebytočnú energiu.Funkcia TURBONa konvektore KS3030 je možné nastaviť 3 výkonové stupne: 750 W, 2 000 W a 2 000 W + ventilátor. Ak budete však chcieť dosiahnuť rýchlejšie teplotu v miestnosti, môžete využiť TURBO ventilátor.Integrovaný ventilátorBenefitom konvektora KS3030 je integrovaný ventilátor, ktorý umožňuje rýchly ohrev a efektívnejšie šírenie tepla v miestnosti. Navyše, disponuje aj automatickým vypnutím v prípade, ak by sa prístroj prevrhol.Moderný a praktický konvektorVýkonný konvektor Concept KS3030 je ideálny doplnok pre domácnosti. Uchváti vás svojím atraktívnym dizajnom v bielej farbe. Nielenže príjemne vykúri miestnosť, navyše tiež krásne doplní interiér. Konvektor je navyše vybavený praktickými rukoväťami pre ľahšiu manipuláciu s prístrojom, takže ho budete môcť umiestniť v podstate kamkoľvek.Napätie: 220 – 240 V

Teplota na mieru S konvektorom KS3030 od Conceptu vás zima nezaskočí. Rýchlo vyhreje požadovaný priestor a vďaka termostatu, ktorý automaticky spína a vypína výhrevné teleso, udržuje zvolenú teplotu. Zbytočne nedochádza k prehrievaniu priestoru a zároveň šetrí spotrebu energie.​ Atraktívny dizajn Konvektor KS3030 zapadne kamkoľvek. Vďaka atraktívnemu dizajnu a neutrálnemu farebnému vyhotoveniu sa nestratí v žiadnej modernej domácnosti alebo kancelárii. Nastavenie teploty a funkcia TURBO Jednou z hlavných výhod konvektorov je ich rýchly ohrev. Model KS3030 ponúka 3 stupne nastavenia: 1200 W, 2000 W, 2000 W + ventilátor. Na ovládacím panelu zvolíte požadovaný výkon a konvektor začne počas okamihu hrať. S funkciou TURBO zvýšite výkon a docielite rýchlejšie dosiahnutie požadovanej teploty. Ventilátor Konvektor KS3030 disponuje integrovaným ventilátorom, ktorý zaistí rýchly ohrev a efektívnejšie šírenie tepla v miestnosti.

Produkt Konvektor Concept KS3030 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vykurovacie telesá, patrí značke Concept.

Produkt Konvektor Concept KS3030 označuje EAN kód 8595631006153.

Konvektor Concept KS3030 - parametre produktu

Konvektor Concept KS3030 - história ceny a dostupnosti

Konvektor Concept KS3030 - ďalšie zaujímavé produkty

Konvektor Concept KS3030 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?