Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V

Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V

Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,22 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V - popis produktu

Kompresor COMPASS Kompresor 12 V TORNADO: Predstavujeme vám perfektný vzduchový kompresor spoločnosti Compass, ktorý je vybavený meračom tlaku s celokovovým adaptérom na klasický autoventil a ktorý je vhodný aj na hustenie pneumatík dodávok a aj automobilov 4 × 4. Napájanie 12 V a kábel so zástrčkou do zásuvky automobilového zapaľovača z neho robia ideálny doplnok k vašej povinnej výbave do auta.Kľúčové vlastnostiMožnosť zapojenia do autaMnožstvo prídavných adaptérovSkladné balenieHustenie pneumatík dodávok aj automobilov 4 × 4Nielen do auta, ale aj na voľný časSúčasťou balenia je aj praktická uzatvárateľná taška a veľa prídavných adaptérov na hustenie gumových matracov, lôpt a podobne. Vďaka týmto adaptérom je možné kompresor použiť aj vo voľnom čase, na dovolenke atď. Stačí ho mať vždy v aute a pri stanovaní, či na výletoch k vode sa stane nenahraditeľnou pomôckou, ktorú si rýchlo obľúbite.Parametre a špecifikácia:Maximálny tlak:9 kg/cm2 (BAR), 140 PSIVýtlak:35 l/minúta 

Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Kompresory a hustilky kúpite na Kokiskashop.sk za 36.19 €. Vzduchový kompresor s meračom tlaku. Napájací kábel so zástrčkou do zásuvky automobilového zapaľovača 12 V. Kompresor je vhodný na hustenie pneumatík osobných automobilov, dodávok aj vozidiel 4 x 4. Súčasťou balenia je praktická uzatvárateľná taška a prídavné adaptéry pre rôzne použitie (hustenie lôpt, matracov,...). Technické údaje: napájanie: 12 - 13,5 V príkon: max. 15 A max. doba behu: 10 minút max. tlak: 9 kg / cm2 (BAR); 140 PSI výtlak: 35 l / min dĺžka napájacieho kábla 12 V: 270 cm Obsah balenia: 1 x kompresor

Kvalitní Kompresor COMPASS 07203 Tornado z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Náradie pre auto | Kompresory do auta.

Kompresor COMPASS TORNADO

Produkt Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V patrí do skupiny produktov Náradie na záhradu od značky COMPASS v ponuke e-shopu Esat.sk, Tipa.sk, Alza.sk, Kokiskashop.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Náradie do auta, je v ponuke značky COMPASS v ponuke e-shopu Esat.sk, Tipa.sk, Alza.sk, Kokiskashop.sk.

Produkt Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V popisuje EAN kód 8591686072037.

Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V - parametre produktu

Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V - história ceny a dostupnosti

Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V - ďalšie zaujímavé produkty

Vzduchový kompresor TORNADO - 12 V - ako nakúpiť najvýhodnejšie?