Kombinovaný sporák Mora K 868 AS

Kombinovaný sporák Mora K 868 AS

Kombinovaný sporák Mora K 868 AS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kombinovaný sporák Mora K 868 AS - popis produktu

Kombinovaný sporák Kombinovaný sporák Mora K 868 AS v modernom farebnom prevedení INOX LOOK má energeticky úspornú triedu 'A' a objem rúry 70 l. Plynové horáky istené poistkou STOP GAS vrátane integrovaného zapaľovania sú kryté dvojdielnou smaltovanou mriežkou STABIL PLUS, ktorá zaistí bezpečný posun riadu vo všetkých smeroch. 11 programov a mnoho funkcií Vďaka digitálnemu dotykovému ovládaniu sa vám už nikdy nespáli obed, táto praktická funkcia vám prinesie veľa úžitku. Je možné nastaviť odložený štart a ukončenie pečenia alebo len ukončenie pečenia a minútku. Samozrejmosťou je nastavený aktuálny čas. Výkonná multifunkčná rúra má jedenásť rôznych programov, nielen klasické pečenie, gril s ventilátorom aj bez neho, teplovzdušné pečenie, funkciu extra rýchleho predhriatia, rozmrazovanie, ohrev tanierov a v neposlednom rade aj špeciálny čistiaci program ECO CLEAN. Bezpečná manipulácia a úložný priestor Pre zvýšenie komfortu obsluhy je rúra vybavená teleskopickým výsuvným mechanizmom, ktorý umožní bezpečnú manipuláciu s pripravovaným jedlom, bez toho aby ste ho museli z rúry vytiahnuť. Nové závesy dvierok KOMFORT zaručujú bez vašej asistencie veľmi tiché a šetrné zatváranie dvierok rúry. V spodnej časti sporáka je praktická úložná zásuvka, do ktorej ľahko uložíte príslušenstvo v podobe roštu, plytkého plechu a XXL hlbokého pekáča.

Produkt Kombinovaný sporák Mora K 868 AS je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kombinované sporáky, je v ponuke značky MORA.

Produkt Kombinovaný sporák Mora K 868 AS má priradený EAN kód 8590371054969.

Kombinovaný sporák Mora K 868 AS - parametre produktu

Kombinovaný sporák Mora K 868 AS - história ceny a dostupnosti

Kombinovaný sporák Mora K 868 AS - ďalšie zaujímavé produkty

Kombinovaný sporák Mora K 868 AS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?