Kombinovaný sporák MORA K 362 AW

Kombinovaný sporák MORA K 362 AW

Kombinovaný sporák MORA K 362 AW

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kombinovaný sporák MORA K 362 AW - popis produktu

Kombinovaný sporák s multifunkčnou rúrou Kombinovaný sporák Mora K 362 AW v bielom prevedení so štyrmi plynovými horákmi a multifunkčnou rúrou vás prekvapí energeticky úspornou triedou A. Horáky sú kryté dvojdielnou mriežkou STABIL PLUS, ktorá zaisťuje bezpečný posun riadu vo všetkých smeroch. Integrované zapaľovanie horákov je riešené priamo v samotnom ovládacom gombíku plynu, stačí iba jednou rukou otočiť požadovaným gombíkom a elektrická iskra automaticky zapáli plynový horák. Výkonná multifunkčná rúra má celkom deväť rôznych programov napr. horné a dolné vyhrievacie teleso s možnosťou ventilátora či bez neho, gril či obzvlášť šetrné rozmrazovanie, ktoré vám ušetria naozaj veľké množstvo času. Vnútri sa nachádza praktické osvetlenie, takže budete mať po celú dobu pečenia dokonalý prehľad. V spodnej časti sporáka je praktický úložný priestor, do ktorého ľahko uložíte príslušenstvo v podobe roštu a MAXI pekáča XXL s objemom až 8 l. Funkcie:​ ECO CLEAN - funkcia na čistenie rúry funkcia rozmrazovania funkcia na ohrev tanierov Ďalšie vlastnosti: vedenie v rúre - prelisy rozmery spotrebiča (v x š x h): 85 x 50 x 60 cm

Produkt Kombinovaný sporák MORA K 362 AW je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kombinované sporáky, je v ponuke značky MORA.

Produkt Kombinovaný sporák MORA K 362 AW je označený EAN kódom 8590371055126.

Kombinovaný sporák MORA K 362 AW - parametre produktu

Kombinovaný sporák MORA K 362 AW - história ceny a dostupnosti

Kombinovaný sporák MORA K 362 AW - ďalšie zaujímavé produkty

Kombinovaný sporák MORA K 362 AW - ako nakúpiť najvýhodnejšie?