AMICA SPFS 28TLDZP X

AMICA SPFS 28TLDZP X

AMICA SPFS 28TLDZP X

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 331,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AMICA SPFS 28TLDZP X - popis produktu

Sporák AMICA SPFS 28TLDZP X:Využite aj vy našej skvelej cenovej ponuky na praktický kombinovaný sporák so 4 plynovými horákmi Amica SPFS 28TLDZP X. Spotrebič sa radí do energetickej triedy A. Rúra s objemom 65 litrov ponúkne dostatok priestoru a hodí sa tak aj do početnejších rodín. Multifunkčná rúra s 9 funkciami je vybavená praktickou funkciou Rozmrazovanie alebo aj elektrickým grilom s výkonom 1 500 W. Prítomný je výsuvný odkladací priestor na uskladnenie 2 plechov, ktoré sú súčasťou balenia. O pohodlné vkladanie a bezpečný odber plechu z rúry sa starajú teleskopické výsuvy. S trojitým sklom dverí rúry nehrozí popálenie vašich najmenších. Skvelé, že?Kľúčové vlastnosti kombinovaného sporáka Amica SPFS 28TLDZP XVoľne stojaci kombinovaný sporák so 4 plynovými horákmiBezpečnostné poistky horákovLiatinové roštyElektrické zapaľovanie v gombíkuEnergetická trieda AMultifunkčná rúra s 9 funkciami a vnútorným objemom 65 litrovElektrická rúra bez zadného kruhového výhrevného telesa s ventilátoromVýsuvný odkladací priestorPraktická funkcia RozmrazovanieTeleskopické výsuvyĽahko čistiteľný smaltTlmené dovieranie dvierok Soft closeTrojité sklo dverí rúryElektrický gril s výkonom 1 500 WPohodlná obsluha kombinovaného sporáka AmicaKombinovaný sporák Amica SPFS 28TLDZP X zaujme nielen kvalitným spracovaním, ale tiež solídnou cenou. Nad horákmi sú umiestnené liatinové rošty, ktoré umožnia nielen lepšiu organizáciu počas varenia na viac horákoch, ale tiež uľahčia údržbu sporáku. Pohodlnú obsluhu plynových horákov zaisťuje elektrické zapaľovanie v každom gombíku. Vďaka tejto vychytávke už nemusíte hľadať zápalky alebo zapaľovač. Maximálna bezpečnosť pri varení je docielená bezpečnostnými poistkami. Tie automaticky uzavrú prívod plynu pri náhodnom zhasnutí plameňa.

Kombinovaný sporák, trieda A, objem rúry 65 l, digitálny displej, multifunkčná rúra – 8 funkcií, gril, ventilátor, bezpečnostné poistky horákov, elektrické zapaľovanie v gombíkoch, Soft Close, výsuvný odkladací priestor, plynová varná doska – 4 zóny, super rýchly ohrev

VOĽNE STOJACI KOMBINOVANÝ SPORÁK . Liatinové rošty . Liatinové rošty sú odolné a stabilné, súčasne je veľmi ľahké ich udržiavať v čistote. Liatinové rošty zaručujú pohodlie a bezpečnosť prevádzky. . CoolDoor3 - trojité

Produkt AMICA SPFS 28TLDZP X patrí do skupiny produktov Kombinované sporáky, je v ponuke značky AMICA, farebný variant je nerez, v ponuke predajcu Alza.sk, Planeo.sk.

Produkt AMICA SPFS 28TLDZP X označuje EAN kód 5906006564193.

AMICA SPFS 28TLDZP X - parametre produktu

AMICA SPFS 28TLDZP X - história ceny a dostupnosti

AMICA SPFS 28TLDZP X - ďalšie zaujímavé produkty

AMICA SPFS 28TLDZP X - ako nakúpiť najvýhodnejšie?