MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová

MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová

MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová - popis produktu

Kolobežka Kolobežka detská Mimoňovia:Pokiaľ hľadáte pre svoje dieťa praktický dopravný prostriedok na kratšie vzdialenosti, vďaka ktorému si každý deň dopraje pravidelnú dávku pohybu, skvelou voľbou bude detská kolobežka Mondo. Aby ste vybrali správnu kolobežku, treba brať ohľad na jeho osobné potreby a preferovaný spôsob jazdy. Nech sa vaše deti vydajú kamkoľvek, kolobežka sa postará o pohodlnú a bezstarostnú jazdu. Výrobca vybral pre rám kvalitný materiál, akým je hliníkový. Vďaka hliníkovej konštrukcii je kolobežka ľahká a zároveň pevná. Riadidlá sú ergonomicky navrhnuté, aby sa skvele držali aj poskytovali pohodlie počas celej jazdy a ich materiálom je guma. Celková hmotnosť detskej kolobežky dosahuje 2,1 kg. Výrobca ju navrhol s nosnosťou 50 kg. Detská kolobežka Mondo sa pohodlne a ľahko ovláda a umožní tak skvelý zážitok z jazdy. Zásadné vlastnosti detskej kolobežky Kolobežka detská Mimoňovia Detská kolobežka Mondo je prispôsobená na jazdu na kratšie vzdialenosti Denná porcia pravidelného pohybu je zaručená Ideálna na každodenné cesty kamkoľvek Pre rám bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne hliníkový Na výrobu riadidiel slúži guma Celková hmotnosť detskej kolobežky Mondo sa rovná 2,1 kg Konštruovaná s nosnosťou 50 kg Materiál koliesok: Guma/PU Výšku riadidiel možno nastaviť Praktická skladacia konštrukcia Zadný blatník chráni pred nečistotami Nášľapná brzda na bezproblémové brzdenie Nevšedný zážitok z jazdy vďaka parádnym vlastnostiam Detská kolobežka Mondo disponuje funkčnou výbavou prispôsobenou potrebám vášho dieťaťa. Nastaviteľné riadidlá umožňujú nájsť ideálnu polohu, ktorá zaručí pohodlie a plynulú jazdu na kolobežke. Konštrukciu kolobežky možno ľahko zložiť, takže nezaberie veľa miesta. Zadný blatník jazdcovi poskytne ochranu pred nečistotami z povrchu vozovky počas jazdy. Nášľapná brzda ako spoľahlivý brzdový systém na zaistenie vyššej bezpečnosti a stability detskej kolobežky. Priemer predného kolesa: 4,72 Priemer zadného kolesa: 4,72 Typ ložiska: ABEC 5

MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová Štýlová kolobežka s motívom legendárneho filmu Mimoňovia! Kolobežka je vyrobená z kovu a má gumové kolieska. Pre komfortné držanie má kolobežka mäkká riadidlá. Ideálny doplnok pre vonkajšie vyvádzanie!

Hľadáte kvalitné detské kolobežky? Výbornou voľbou je kolobežka od talianskeho výrobcu Mondo, ktorá má rozprávkový motív Mimoni.

Tento produkt nájdete v skupine Elektrické kolobežky, patrí pod značku Mondo, farebná verzia je modrá, nájdete ho v e-shope Mackoviahracky.sk.

Produkt MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová patrí do skupiny produktov Skladacie kolobežky od značky Mondo, farebná verzia je modrá v ponuke e-shopu Mackoviahracky.sk.

Produkt MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová má priradený EAN kód 8001011281329.

MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová - parametre produktu

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmery65*82*10 cm
Rozmery balenia60*11*22 cm
Adjustable heightÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť50 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
KategóriaKolobežky, Elektrické kolobežky, Skladacie kolobežky
ZnačkaMondo
Farbamodrá
E-shopMackoviahracky.sk
EAN8001011281329

MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová - história ceny a dostupnosti

MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová - ďalšie zaujímavé produkty

MONDO - Skladacia kolobežka Mimoňovia / Mimoni kovová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?