Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely #1424454

Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely #1424454

Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely #1424454

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely - popis produktu

Útulná atmosféra krbu v každom ročnom období: s elektrickým krbom Klarstein Vulsini Hideaway si môžeš užívať plamene bez tvorby dymu a tepla. Nechaj sa očariť realistickým vzhľadom ohňa a relaxuj so svojím partnerom alebo svojou rodinou na novom obľúbenom mieste.LED plamene sa dajú nastaviť v 4 úrovniach jasu úplne nezávisle od funkcie kúrenia. V chladnejších dňoch sa postará o teplý domov prepínateľná funkcia vykurovania s 1700 alebo 1900 W. Zariadenie Vulsini Hideaway môžeš ovládať veľmi pohodlne pomocou diaľkového ovládača alebo pomocou ovládacieho panela na zariadení. Pomocou integrovanej funkcie časovača môžeš nastaviť automatické vypnutie od 30 minút až do 9 hodín. Okrem toho sa dá naprogramovať aj týždenný časovač. Časy vykurovania tak môžeš nastaviť individuálne a podľa svojich preferencií. Nájdi si najvhodnejšiu teplotu medzi 17 a 27 °C. Okrem toho má elektrický krb Vulsini Hideaway integrovanú ochranu pred prehriatím. Displej na prednej strane poskytne potrebný prehľad. Výkon 1900 W bez problémov vyhreje miestnosť až do veľkosti 38 m². Vulsini Hideaway zaujme aj svojou modernou konštrukciou z pevných MDF dosiek. Pre ešte dokonalejšiu atmosféru krbu v miestnosti: umiestni niekoľko polienok do priestoru pod ohniskom.Tento produkt je vhodný iba do dobre izolovaných miestností!Nechaj sa uniesť do ríše plameňov a vychutnaj si príjemnú atmosféru kozubu s elektrickým krbom Klarstein Vulsini Hideaway kedykoľvek budeš chcieť.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED ovládače, patrí značke Klarstein, nájdete ho v e-shope Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely #1424454 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektrické krby, je v ponuke značky Klarstein v ponuke e-shopu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely #1424454 je označený EAN kódom 4060656445866.

Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely - parametre produktu

Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely - história ceny a dostupnosti

Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Vulsini Hideaway, elektrický krb, 1900 W, LED technológia, diaľkové ovládanie, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?