Blumfeldt Smartwave, infračervený ohrievač, 2400 W, WiFi, ovládanie cez aplikáciu, čierny

Blumfeldt Smartwave, infračervený ohrievač, 2400 W, WiFi, ovládanie cez aplikáciu, čierny

Blumfeldt Smartwave, infračervený ohrievač, 2400 W, WiFi, ovládanie cez aplikáciu, čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Blumfeldt Smartwave, infračervený ohrievač, 2400 W, WiFi, ovládanie cez aplikáciu, čierny - popis produktu

Inteligentné teplo na terasy, balkóny alebo do pouličných kaviarní. Infračervený ohrievač blumfeldt Smartwave s infračerveným systémom IR ComfortHeat prináša jemné infračervené teplo do chladných dní a nocí.Keď teploty klesnú, jednoducho zapni terasový ohrievač blumfeldt Smartwave, zvoľ si požadovanú úroveň vykurovania a vdýchni nový život každej párty alebo si do noci príjemne poseď vonku.Ľahký infračervený ohrievač blumfeldt Smartwave sa dá jednoducho namontovať na stenu a nezavadzia, kým ťa rýchlo a efektívne zohrieva zhora s výkonom 2400 W. Pomocou infračervenej technológie je teplo odovzdávané cielene na ľudí v blízkosti vykurovacieho telesa a nie do vzduchu v okolitom prostredí. Pomocou praktického diaľkového ovládača môžeš v priebehu niekoľkých sekúnd nastaviť digitálny termostat na 5 až 45 °C a veľmi ľahko reagovať na špecifické potreby, napr. ochrana pred mrazom v zime alebo príjemný zdroj tepla počas chladných večerov. Bez obáv môžeš plánovať večere, záhradné párty a garážové oslavy bez toho, aby si si musel robiť starosti o teploty. Stlačením prepínača vytvoríš bez dlhej zahrievacej fázy príjemné, útulné teplo. Svetelné pôsobenie karbónovej infračervenej trubice je redukované na minimum, aby si si večer vychutnal bez oslepenia svetom. Veľmi praktický je integrovaný telesný senzor, ktorý zapína žiarič, keď sa v dosahu nachádzajú ľudia, a znovu ho vypína, keď odídu.Infračervený ohrievač blumfeldt Smartwave je naozaj inteligentné zariadenie vďaka možnosti ovládania cez aplikáciu. Či už ide o zariadenie so systémom Android, alebo IOS, jednoducho si stiahni aplikáciu 'blumfeldt‘ a pripoj sa cez Multicommand nekomplikovane pomocou WiFi súčasne až k 7 zariadeniam a ovládaj ich. Vďaka tomu je zariadenie Smartwave inteligentnou a priestorovo úspornou náhradou veľkých vykurovacích telies – najmä v pouličných kaviarňach alebo pivných záhradách, ale je praktický aj v dielňach a vo veľkých pracovných priestoroch. Detekcia OpenWindow zabraňuje zbytočným nákladom na vykurovanie rozpoznaním otvorených okien a vypnutím ohrievača.Oslavuj neskoro do noci, uži si voľný čas s priateľmi alebo preži romantický večer pri víne a sviečkach na terase, kým sa na oblohe objavia hviezdy. Vďaka infračervenému ohrievaču blumfeldt Smartwave ti bude príjemne teplo až do konca stretnutia.

Produkt Blumfeldt Smartwave, infračervený ohrievač, 2400 W, WiFi, ovládanie cez aplikáciu, čierny má EAN kód 4060656228995.

Blumfeldt Smartwave, infračervený ohrievač, 2400 W, WiFi, ovládanie cez aplikáciu, čierny - parametre produktu

Blumfeldt Smartwave, infračervený ohrievač, 2400 W, WiFi, ovládanie cez aplikáciu, čierny - história ceny a dostupnosti

Blumfeldt Smartwave, infračervený ohrievač, 2400 W, WiFi, ovládanie cez aplikáciu, čierny - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Blumfeldt Smartwave, infračervený ohrievač, 2400 W, WiFi, ovládanie cez aplikáciu, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Blumfeldt Smartwave, infračervený ohrievač, 2400 W, WiFi, ovládanie cez aplikáciu, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?