Klarstein Remy, digestor, 90 cm, stropný, 620 m³/h, diaľkové ovládanie, čierny

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, stropný, 620 m³/h, diaľkové ovládanie, čierny

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, stropný, 620 m³/h, diaľkové ovládanie, čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, stropný, 620 m³/h, diaľkové ovládanie, čierny - popis produktu

Keď sa príjemné vône šíria kuchyňou, digestor Remy od spoločnosti Klarstein v čiernom dizajnérskom vzhľade je pripravený odstrániť celkom nenápadne paru a výpary. Diskrétna služba, elegantný dizajn: Klarstein Remy digestor nie je iba pekný, ale aj flexibilný! Buď ako stropný digestor nad kuchynským ostrovčekom alebo ako digestor na zabudovanie do vstavanej kuchyne si v každej kuchyni ľahko nájde svoje miesto nad pariacimi sa hrncami. S výkonom motora 230 W vykonáva svoju prácu nie len účinne s odsávacím výkonom až 620 m³/h, ale aj štýlovo. So vzhľadom na čierno sa lesknúceho zrkadlového jazierka vyrobeného z bezpečnostného skla o hrúbke 1 cm odsáva s neviditeľnou silou kuchynské výpary a šikovne ich odvádza preč. S troma výkonnostnými stupňami si poradí s každým kuchynským zápachom a vznikom pár a je možné ho jednoducho ovládať na dotykovom displeji alebo prostredníctvom diaľkového ovládania. O dostatočné množstvo svetla na varnej ploche sa postarajú oba zapínateľné LED pásiky s výkonom 2 x 5 W. Tak bude mať každý kuchár ten najlepší náhľad do svojej malej ríše lahôdok. A účinnosťou a eleganciou proti pare a výparom: Klarstein Remy digestor je malým pomocníkom v kuchyni. Digestor je možné pomocou dvoch filtrov s aktívnym uhlím (produkt 10030983) prestaviť na režim s vnútornou cirkuláciou vzduchu.

STROPNÝ DIGESTOR . Keď sa príjemné vône šíria kuchyňou, digestor Remy od spoločnosti Klarstein v čiernom dizajnérskom vzhľade je pripravený odstrániť celkom nenápadne paru a výpary. Diskrétna služba, elegantný dizajn: Klarstein

Produkt Klarstein Remy, digestor, 90 cm, stropný, 620 m³/h, diaľkové ovládanie, čierny má priradený EAN kód 4260509686129.

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, stropný, 620 m³/h, diaľkové ovládanie, čierny - parametre produktu

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, stropný, 620 m³/h, diaľkové ovládanie, čierny - história ceny a dostupnosti

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, stropný, 620 m³/h, diaľkové ovládanie, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, stropný, 620 m³/h, diaľkové ovládanie, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?