Klarstein Paolo, digestor, 72,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný

Klarstein Paolo, digestor, 72,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný

Klarstein Paolo, digestor, 72,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Paolo, digestor, 72,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný - popis produktu

Digestor KLARSTEIN Paolo Silver 72:O svieži domov po varení sa postará vstavaný digestor Klarstein. Jeho vstavaním do kuchynskej skrinky sa ľahko zaistí zladenie s celkovým dizajnom kuchyne. Získate nielen moderné funkcie, ku ktorým patrí napríklad recirkulácia, ale aj úchvatný dizajn, ktorý zvýrazní vzhľad vašej kuchyne. Digestor Klarstein zaisťuje to najlepšie pre príjemné zážitky z varenia v kuchyni. Medzi položky v jeho výbave patrí napríklad LED osvetlenie a spätná klapka. Dizajnové vyhotovenie umocňuje strieborná farba. Hlavné prednosti digestora KLARSTEIN Paolo Silver 72 Vstavaný digestor Klarstein sa postará o príjemné prostredie pri varení bez nežiaducich pachov Má k dispozícii osvetlenie s dlhou životnosťou V digestore sa nachádza vstavaná spätná klapka Je vybavený recirkulačným systémom Farba odsávača pár KLARSTEIN Paolo Silver 72 je strieborná Výbava odsávača pár je kľúčovým prvkom na pohodlie počas varenia Odsávač pár Klarstein snúbi kvalitné vyhotovenie s efektívnym odstraňovaním nežiaducich pachov. Má úsporné LED osvetlenie s dlhou životnosťou, ktoré vždy dokonale osvetlí vaše pripravované pokrmy. V digestore je umiestnená spätná klapka, ktorá zabraňuje úniku tepla a zároveň prechodu chladného vzduchu zvonku. Digestor KLARSTEIN Paolo Silver 72 spestrí vaše varenie úžasnými funkciami S digestorom Klarstein bude vaša kuchyňa čistá a bez nežiaduceho dymu a pary. Je vybavený recirkuláciou, ktorá nasáva pachy a pary z varenia, prečisťuje ich cez filtre a vráti čistý vzduch späť do miestnosti. Využite služby kvalitného odsávača pár Odsávač pár Klarstein spĺňa energetickú normu triedy A. Ročná očakávaná energetická spotreba zodpovedá 43 kWh. Obsahuje 2 tukové filtre, ktoré zadržujú nečistoty a bránia im vniknúť do motora ventilácie. Pri filtrácii tukov dosahuje triedu účinnosti A. Kvalitné odsávanie je zaistené výkonom s hodnotou 593 m3/h. Digestor Klarstein je vhodný do kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m2). Maximálna hlučnosť digestora zodpovedá 72 dB. Rozmery odsávacieho ventilátora Klarstein dosahujú 72,5 × 29,1 cm (š × h). Údaje uvádzané na energetickom štítku odsávačov pár: V záhlaví je uvedený výrobca a model digestora Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo) kWh/annum: ročná spotreba energie pri prevádzke odsávania hodinu denne a osvetlenia 2 hodiny denne Symbol ventilátora: sacia účinnosť odsávača pár Symbol žiarovky: účinnosť svetla digestora Symbol priepustnosti: schopnosť tukových filtrov pohltiť tuky z varenia, vyprážania atď. dB: maximálna hlučnosť spotrebiča Umiestnenie vývodu: zvrchu Priemer horného vývodu: 15 cm

Najlepší vzduch v kuchyni: Digestor Klarstein Paolo sa nemusí skrývať, ale rád to pre Vašu kuchyňu urobí a bez okrajov zmizne medzi kuchynskými skrinkami. Odtiaľ pri varení účinne odstraňuje paru a výpary.Odsávač pár Klarstein Paolo sa postará s výkonom 200 W v režime odsávania vzduchu o čistý vzduch v malých až veľkých kuchyniach. Tri úrovne výkonu umožňujú odsávanie až 600 m³ vzduchu za hodinu a cielene prispôsobujú zabudovaný kryt digestora výparom z varenia. Špeciálnym prvkom nášho 72,5 cm širokého a 29,1 cm hlbokého zariadenia Paolos je jeho schopnosť nenápadne sa začleniť do kuchynskej linky. Na rozdiel od väčšiny vstavaných digestorov sa bez okrajov stratí medzi kuchynskými skrinkami nad sporákom a prejavuje len svojou elegantnou spodnou stranou z kartáčovanej ušľachtilej ocele. Tu sa zároveň skrýva nekomplikovaná dotyková ovládacia sekcia s vetraním a ovláda sa tu osvetlenie. Zapínateľné svetlo s 2 x 1,5 W LED svetlami efektívne osvetlí varnú plochu.Nenápadný, no výkonný: Napriek svojmu silnému výkonu je vstavaný digestor Klarstein Paolo takmer neviditeľný, aby nič nerušilo dojem Vašej kuchynskej linky.Digestor možno prestavať pomocou filtra s aktívnym uhlím (produkt 10032843) na recirkulačnú prevádzku.Upozorňujeme, že je kryt dodávaný bez odsávacej hadice.

Produkt Klarstein Paolo, digestor, 72,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný popisuje EAN kód 4060656156052.

Klarstein Paolo, digestor, 72,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný - parametre produktu

Klarstein Paolo, digestor, 72,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný - história ceny a dostupnosti

Klarstein Paolo, digestor, 72,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Paolo, digestor, 72,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný - ako nakúpiť najvýhodnejšie?