Klarstein Paolo, digestor, 52,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný

Klarstein Paolo, digestor, 52,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný

Klarstein Paolo, digestor, 52,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Paolo, digestor, 52,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný - popis produktu

Najlepší vzduch v kuchyni: Digestor Klarstein Paolo sa nemusí skrývať, ale rád to pre Vašu kuchyňu urobí a bez okrajov zmizne medzi kuchynskými skrinkami. Odtiaľ pri varení účinne odstraňuje paru a výpary. Odsávač pár Klarstein Paolo sa postará s výkonom 200 W v režime odsávania vzduchu o čistý vzduch v malých až veľkých kuchyniach. Tri úrovne výkonu umožňujú odsávanie až 600 m³ vzduchu za hodinu a cielene prispôsobujú zabudovaný kryt digestora výparom z varenia. Špeciálnym prvkom nášho len 52 cm širokého a 29 cm hlbokého zariadenia Paolos je jeho schopnosť nenápadne sa začleniť do kuchynskej linky. Na rozdiel od väčšiny vstavaných digestorov sa bez okrajov stratí medzi kuchynskými skrinkami nad sporákom a prejavuje len svojou elegantnou spodnou stranou z kartáčovanej ušľachtilej ocele. Tu sa zároveň skrýva nekomplikovaná dotyková ovládacia sekcia s vetraním a ovláda sa tu osvetlenie. Zapínateľné svetlo s 2 x 1,5 W LED svetlami efektívne osvetlí varnú plochu. Napriek svojmu silnému výkonu je vstavaný digestor Klarstein Paolo takmer neviditeľný, aby nič nerušilo dojem Vašej kuchynskej linky. Digestor možno prestavať pomocou filtra s aktívnym uhlím (produkt 10032843) na recirkulačnú prevádzku. Upozorňujeme, že je kryt dodávaný bez odsávacej hadice.

Digestor KLARSTEIN Paolo Silver 52:KLARSTEIN Paolo Silver 52 je vstavaný digestor s triedou energetickej účinnosti A. Má celkovú šírku 52,5 cm. Preto sa skvele hodí na inštaláciu priamo do kuchynskej linky. Ročná spotreba tohto modelu od značky Klarstein zodpovedá hodnote 42,90 kWh/annum. KLARSTEIN Paolo Silver 52 má štandardný dizajn, a tak sa hodí v podstate ku každej kuchynskej linke. Na spodnej strane je k dispozícii LED osvetlenie, ktoré sa vám bude hodiť predovšetkým pri večernom varení. Vďaka recirkulačnému systému digestor vzduch priamo prefiltruje a navráti ho čistý do miestnosti. Vo vývode digestora Klarstein sa nachádza spätná klapka, vďaka ktorej sa zabráni prechodu chladného vzduchu zvonku alebo tiež nežiadanému úniku teplého vzduchu znútra. Zásadné funkcie digestora KLARSTEIN Paolo Silver 52 KLARSTEIN Paolo Silver 52 odsáva až 593 metrov kubických pár za 1 hodinu Určený na montáž do kuchynskej linky Hlučnosť: 72 dB So systémom recirkulácie Spätná klapka dokáže zabrániť nechcenému priechodu vzduchu Energetická trieda: A Digestor disponuje šírkou 52,5 cm Farba digestora: strieborná Umiestnenie vývodov: zvrchu

VSTAVANÝ DIGESTOR . Najlepší vzduch v kuchyni: Digestor Klarstein Paolo sa nemusí skrývať, ale rád to pre Vašu kuchyňu urobí a bez okrajov zmizne medzi kuchynskými skrinkami. Odtiaľ pri varení účinne odstraňuje paru a výpary. .

Produkt Klarstein Paolo, digestor, 52,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný je označený EAN kódom 4060656105241.

Klarstein Paolo, digestor, 52,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný - parametre produktu

Klarstein Paolo, digestor, 52,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný - história ceny a dostupnosti

Klarstein Paolo, digestor, 52,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Paolo, digestor, 52,5 cm, vstavaný, 600 m³/h, LED, strieborný - ako nakúpiť najvýhodnejšie?