Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely

Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely

Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 431,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely - popis produktu

Uži si fascinujúcu hru plameňov s elektrickým krbom Klarstein Mauna Loa bez tvorby dymu a tepla. Nechaj sa očariť realistickým vzhľadom ohňa a relaxuj spolu s partnerom alebo rodinou na svojom novom obľúbenom mieste.V konvekčnom ohrievači Klarstein Mauna Loa sa mihajú plamene a sú pritom úplne neškodné. Vďaka stmievateľnej LED technológii poslúchnu na stlačenie tlačidla a vyžarujú atmosféru krbu v každom ročnom období. V chladnejších dňoch poskytne príjemný pocit pri relaxácii prepínateľná funkcia vykurovania s výkonom 1000 alebo 2000 W. Zariadenie Mauna Loa môžeš pohodlne ovládať pomocou diaľkového ovládača alebo prostredníctvom ovládacieho panela na zariadení. LED displej integrovaný v skle krbu ti pomôže mať úplne jednoducho prehľad a po použití sa znovu vypne. Mimoriadne praktická je automatická regulácia teploty miestnosti s programovateľným termostatom a týždenným časovačom, ako aj detekcia OpenWindow, ktorá automaticky vypne zariadenie, keď sú zaregistrované silné poklesy teploty, napríklad keď je otvorené okno. Nájdi pre seba tú správnu teplotu v rozmedzí 15 a 30 °C. Elektrický ohrievač Klarstein Mauna Loa má tiež integrovanú ochranu pred prehriatím. Displej na prednej strane poskytne potrebný prehľad. To nie je všetko, zariadenie Mauna Loa zaujme svojou modernou, dvojdielnou konštrukciou z pevných MDF dosiek. Úložný priestor na drevo môžete umiestniť pod, nad alebo vedľa krbu podľa svojich predstáv.Vychutnaj si príjemnú krbovú atmosféru s elektrickým krbom Klarstein Mauna Loa, kedykoľvek budeš chcieť.Tento produkt je vhodný len na príležitostné použitie v dobre izolovaných miestnostiach!

Produkt Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED ovládače, patrí značke Klarstein, nájdete ho v e-shope Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Elektrické krby, je v ponuke značky Klarstein v ponuke e-shopu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely označuje EAN kód 4060656445828.

Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely - parametre produktu

Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely - história ceny a dostupnosti

Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Mauna Loa, elektrický krb, 2000 W, LED plamene, diaľkové ovládanie, drevená polica, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?