Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, ostrovčekový, 500 m³/h, nehrdzavejúca oceľ, čierny

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, ostrovčekový, 500 m³/h, nehrdzavejúca oceľ, čierny

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, ostrovčekový, 500 m³/h, nehrdzavejúca oceľ, čierny

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 369 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, ostrovčekový, 500 m³/h, nehrdzavejúca oceľ, čierny - popis produktu

Digestor KLARSTEIN Madonna:KLARSTEIN Madonna je komínový digestor s energetickou triedou účinnosti B. Je vyvinutý na odvod pary cez komín. Je široký 90 cm. Ročná spotreba tohto modelu od výrobcu Klarstein zodpovedá hodnote 0,01 kWh/annum. Vďaka technológii odsávania má tento digestor hlučnosť pri plnom výkone 500 m3/h najviac 68 dB. KLARSTEIN Madonna má štandardné dizajnové spracovanie, a tak sa hodí v podstate ku každej kuchynskej linke. Na spodnej časti sa nachádza LED osvetlenie, ktoré sa vám zíde hlavne pri večernom varení. Vďaka recirkulačnému systému digestor vzduch priamo prefiltruje a navráti ho prefiltrovaný do kuchyne. Vo vývode digestora Klarstein je k dispozícii spätná klapka, vďaka ktorej sa zabráni prechodu chladného vzduchu zvonka alebo tiež úniku teplého vzduchu znútra. Najdôležitejšie vlastnosti digestora KLARSTEIN Madonna KLARSTEIN Madonna odsáva až 500 metrov kubických pár za 1 hodinu Jasná voľba na inštaláciu k odťahovému komínu Hlučnosť: 68 dB Recirkulačný systém Spätná klapka zabraňuje nechcenému priechodu vzduchu Energetická trieda: B Šírka digestora je 90 cm Farba: nehrdzavejúca oceľ Umiestnenie vývodov: zvrchu

Obohaťte Vašu kuchyňu o verného pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla. Zariadenie odsaje až do 500 m³ vzduchu za hodinu a aj na najvyššej úrovni je s menej ako 68 dB vyslovene nehlučné. V závislosti na objeme výparov sú k dispozícii na prevádzku ventilátora tri výkonnostné úrovne - nízka, stredná a vysoká. Zariadenie Klarstein Madonna sa ovláda úplne nekomplikovane pomocou dotykového panela s displejom. Možno zasvietiť aj svetlo, ktoré užitočne osvetlí hrnce a panvice zhora a umožní zvedavým kuchárom pohľad do hrncov. So svojím elegantným dizajnom vyžaruje svieži lesk, predovšetkým v moderne zariadených kuchyniach, ale tiež pôsobí ako luxusný protiklad v klasickom prostredí. Spodná strana zariadenia a komín vsádzajú na nestarnúcu eleganciu z leštenej ušľachtilej ocele. Dodatočný aktívny uhlíkový filter nájdete pod číslom produktu (10031626).

OSTROVČEKOVÝ DIGESTOR . Obohaťte Vašu kuchyňu o verného pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla. Zariadenie odsaje až do 500 m3 vzduchu za hodinu a aj na najvyššej úrovni je s menej ako 68 dB vyslovene nehlučné. . V

Produkt Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, ostrovčekový, 500 m³/h, nehrdzavejúca oceľ, čierny má priradený EAN kód 4260486152174.

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, ostrovčekový, 500 m³/h, nehrdzavejúca oceľ, čierny - parametre produktu

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, ostrovčekový, 500 m³/h, nehrdzavejúca oceľ, čierny - história ceny a dostupnosti

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, ostrovčekový, 500 m³/h, nehrdzavejúca oceľ, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, ostrovčekový, 500 m³/h, nehrdzavejúca oceľ, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?