Klarstein Gatsby, elektrický gril, 2000 W, nepriľnavá grilovacia plocha, bočné stolíky, béžový/čierny

Klarstein Gatsby, elektrický gril, 2000 W, nepriľnavá grilovacia plocha, bočné stolíky, béžový/čierny

Klarstein Gatsby, elektrický gril, 2000 W, nepriľnavá grilovacia plocha, bočné stolíky, béžový/čierny

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 201,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Gatsby, elektrický gril, 2000 W, nepriľnavá grilovacia plocha, bočné stolíky, béžový/čierny - popis produktu

Elektrický gril Klarstein Gatsby je ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú usporadúvať na balkóne grilovacie párty so steakami alebo zeleninou. S elektrickým grilom nie je grilovanie na balkóne vôbec žiaden problém vďaka koncepcii EasyGrill Concept, pretože pri grilovaní nevzniká žiaden nepríjemný dym!Plynule regulovateľný elektrický gril s vykurovacím výkonom 2000 W presvedčí ako stolový alebo stojanový gril vo vnútri aj vonku. Pre vonkajšie použitie sa jednoducho namontuje stojan so štyrmi robustnými nohami z ušľachtilej ocele a grilovanie v exteriéri môže začať. A aby sa nič nepripálilo a tiež aby sa elektrický gril Gatsby ľahko čistil, má grilovacia doska s rozmerom 40 x 36 cm kvalitný povrch z tlakovo liateho hliníka s nelepivou vrstvou. Vytekajúci tuk tečie cez otvory na grilovacej ploche a kvapká do vaničky pod ňou. Aby sa podarilo aj bravčové mäso „Pulled Pork“ a iné BBQ špeciality, zariadenie Gatsby má aj kryt grilu z ušľachtilej ocele s nelepivým povrchom a tiež tepelne izolované držadlo. Dva praktické bočné stolíky, každý s rozmerom 20 x 32 cm, umožňujú pohodlné grilovanie. Ľahko sa tu dajú uložiť koreniny, omáčky, grilované jedlo, grilovacie náradie alebo nápoje. Chňapky, uterák alebo kliešte na grilovanie sa, samozrejme, dajú zavesiť na tri háčiky. Ak niekomu tento priestor nestačí, pomôže aj polica s rozmerom 55 x 47 cm v stojane zariadenia, napríklad na viac nápojov alebo ďalšie jedlo. Vďaka dvom kolesám sa dá gril jednoducho presúvať. Elektrický gril Gatsby od spoločnosti Klarstein je skvelý spoločník na grilovacie párty vnútri aj vonku.

Gril Klarstein Gatsby:Klarstein vám určite spríjemní posedenie pri príprave kulinárskeho zážitku. Stolný variant je použiteľný tam, kde musíte zvážiť využitie všetkého priestoru. Dá sa používať aj na stole vďaka príjemnej veľkosti. Za predpokladu, že si pochutnávate na BBQ, užijete si pomalú a dlhú prípravu jedla na malom ohni. Jednoducho teda tak, ako by mala správna príprava barbecue prebiehať. Stabilný a nekolísavý prísun tepla vám zaistí zavedená elektrina. O správne prepečené jedlo sa postará šikovne vybratý materiál grilovacej plochy, tvorí ju nepriľnavý. Na grile je potom ešte využitý hliníkový materiál. Aby vás pri jeho inštalácii nič neprekvapilo, budú pre vás podstatné rozmery. Gril Klarstein Gatsby ponúka rozmery 100 × 85 × 55 cm, kým hmotnosť je 8 kg. Obavy, že vám ho masť celý zašpiní, mať nemusíte. Všetko sa totiž pod ním bude zachytávať do odkvapkávacej misky. Gril Klarstein sa premení na obľúbeného pomocníka pri usporadúvaní večierkov. Zásadné funkcie grilu Klarstein Gatsby Grilovacia plocha získala vlastnosti po materiáli, ktorým je nepriľnavý Hliníkový materiál zabezpečí grilu dokonalú stabilitu Tento model disponuje rozmermi, ktoré predstavujú 100 × 85 × 55 cm Výsledná hmotnosť grilu Klarstein bude 8 kg Výbava: odkvapkávacia nádoba, spodná polica a bočná polička s háčikmi na náradie

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné grily, je v ponuke značky Klarstein v ponuke e-shopu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Klarstein Gatsby, elektrický gril, 2000 W, nepriľnavá grilovacia plocha, bočné stolíky, béžový/čierny patrí do skupiny produktov Elektrické grily, patrí pod značku Klarstein, v ponuke predajcu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ploché grily, vyrába ho značka Klarstein, v ponuke predajcu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Klarstein Gatsby, elektrický gril, 2000 W, nepriľnavá grilovacia plocha, bočné stolíky, béžový/čierny označuje EAN kód 4060656226038.

Klarstein Gatsby, elektrický gril, 2000 W, nepriľnavá grilovacia plocha, bočné stolíky, béžový/čierny - parametre produktu

Klarstein Gatsby, elektrický gril, 2000 W, nepriľnavá grilovacia plocha, bočné stolíky, béžový/čierny - história ceny a dostupnosti

Klarstein Gatsby, elektrický gril, 2000 W, nepriľnavá grilovacia plocha, bočné stolíky, béžový/čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Gatsby, elektrický gril, 2000 W, nepriľnavá grilovacia plocha, bočné stolíky, béžový/čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?