Klarstein Full House Down Air System, indukčná varná doska s odsávaním, čierna

Klarstein Full House Down Air System, indukčná varná doska s odsávaním, čierna

Klarstein Full House Down Air System, indukčná varná doska s odsávaním, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Full House Down Air System, indukčná varná doska s odsávaním, čierna - popis produktu

Priamo v strede: DownAir systém Klarstein Full House je revolúciou v kuchyni, pretože kombinuje indukčnú varnú dosku priamo s DownAir odsávačom pár. Kuchynská para a pachy zmiznú priamo tam, kde vznikajú. Systém využíva najmodernejšie technológie, ako sú VarioHeating pre prevádzku flexi zón, dotykový ovládací panel SenseControl či výkonný ThermoBoost, a kombinuje ich v dizajne PureAmbience s elegantným povrchom z čierneho skla. Výkonná indukčná varná doska DownAir systému Klarstein Full House má štyri varné plochy pre malé aj veľké hrnce. Dve varné plochy sa nachádzajú na ľavej strane a dve na pravej strane vedľa odsávacieho otvoru odsávača DownAir a vďaka systému VarioHeating sa dá každá strana prakticky prepojiť na veľkú flexi zónu, napríklad pre veľké hrnce a panvice. Každá varná plocha sa dá nastaviť v 9 úrovniach a má funkciu ThermoBoost na zvýšenie výkonu pre veľmi rýchle uvedenie obsahu hrncov do varu. Detekcia hrnca, funkcia Stop and Go s funkciou ThermalRecall, detekcia zvyškového tepla, detská poistka a funkcia udržiavanie tepla dokonale dopĺňajú rozsah využitia varnej plochy. V strede Vašej novej kuchyne sa nachádza DownAir systém Klarstein Full House, takmer neviditeľný pod čiernym krytom z ušľachtilej ocele. Stred kuchyne so silným odsávaním: odsávač typu DownAir v režime odsávania vzduchu. Na rozdiel od tradičných digestorov nikdy neblokuje Vaše zorné pole, pretože je súčasťou varnej dosky a odsáva pary a pachy priamo nadol. Vďaka tomu je ideálny pre typické americké kuchyne s centrálnym kuchynským ostrovčekom, kde môžete variť spolu s priateľmi a rodinou. So svojím silným systémom AeroEfficiency s odsávaním 270 m³/h je mimoriadne efektívny a úsporný a zasluhuje si triedu energetickej účinnosti A+. Rovnako ako u známych DownDraft digestorov sa nachádza motor aj odsávacia hadica neviditeľne pod pracovnou doskou. Ako sa na kompletný systém patrí, odsávač pár aj varná doska sa ovládajú spoločne cez dotykový ovládací panel SenseControl. Výkon varných plôch aj odsávací výkon sa dajú veľmi ľahko nastaviť posunutím prsta po dotykovej ploche. Podľa princípu PureAmbience sú všetky ovládacie prvky integrované priamo do čiernej sklenenej plochy, takže žiadne tlačidlá nenarúšajú bezchybný vzhľad. DownAir digestor je samozrejme možné prestaviť na režim recirkulácie, potrebné filtre s aktívnym uhlím sú dostupné pod číslom produktu 10030727. Všimnite si, prosím: Montáž Down Air systému Klarstein Full House by mala byť bezpodmienečne vykonaná odborným personálom pri dodržaní návodu na obsluhu.

Produkt Klarstein Full House Down Air System, indukčná varná doska s odsávaním, čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Varné dosky, patrí pod značku Klarstein v ponuke e-shopu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Indukčné varné dosky, vyrába ho značka Klarstein, nájdete ho u predajcu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Klarstein Full House Down Air System, indukčná varná doska s odsávaním, čierna je označený EAN kódom 4060656108211.

Klarstein Full House Down Air System, indukčná varná doska s odsávaním, čierna - parametre produktu

Klarstein Full House Down Air System, indukčná varná doska s odsávaním, čierna - história ceny a dostupnosti

Klarstein Full House Down Air System, indukčná varná doska s odsávaním, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Full House Down Air System, indukčná varná doska s odsávaním, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?