Klarstein Elizabeth, vstavaná rúra, retro dizajn, 6 funkcií, 50 – 250 °C, krémová

Klarstein Elizabeth, vstavaná rúra, retro dizajn, 6 funkcií, 50 – 250 °C, krémová

Klarstein Elizabeth, vstavaná rúra, retro dizajn, 6 funkcií, 50 – 250 °C, krémová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Elizabeth, vstavaná rúra, retro dizajn, 6 funkcií, 50 – 250 °C, krémová - popis produktu

Čas na luxus: vstavaná rúra Klarstein Elizabeth vizuálne kombinuje šarm 19. storočia s modernou technikou 21. storočia a Vašu kuchyňu spraví očarujúcou.S rúrou Klarstein Elizabeth vnesiete do svojej kuchyne čistý retro dizajn. Otočné regulátory v mosadznom dizajne, rovnaká rukoväť na dvierkach a zaoblené okienko rúry oživujú čaro minulosti. Zariadenie má okrem toho najnovšie funkcie: s 2200 W a s triedou energetickej účinnosti A pripravuje šikovne a ekonomicky koláče, nákypy alebo pizzu vo svojom veľkom priestore s kapacitou 70 litrov. Vo vnútri sa dá zapnúť cirkulujúci vzduch, horný a spodný ohrev, ako aj funkcia grilu v 6 kombináciách. Zariadenie splní všetky požiadavky na nekomplikovaný a efektívny kuchynský sporák. Vstavaná rúra Elizabeth okrem toho ponúka ľahko ovládateľný časovač varenia až do 10 hodín, voliteľné teploty od 50 do 250 °C a integrovaný digitálny displej, ktorý zobrazuje všetky nastavenia.So svojím klasicko-krásnym dizajnom a mosadzne sfarbenými prvkami prináša elektrická rúra Elizabeth od spoločnosti Klarstein elegantné akcenty v retro štýle a upúta pohľad v každej kuchyni.

Produkt Klarstein Elizabeth, vstavaná rúra, retro dizajn, 6 funkcií, 50 – 250 °C, krémová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vstavané rúry od značky Klarstein, nájdete ho u predajcu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Klarstein Elizabeth, vstavaná rúra, retro dizajn, 6 funkcií, 50 – 250 °C, krémová má priradený EAN kód 4060656227349.

Klarstein Elizabeth, vstavaná rúra, retro dizajn, 6 funkcií, 50 – 250 °C, krémová - parametre produktu

Klarstein Elizabeth, vstavaná rúra, retro dizajn, 6 funkcií, 50 – 250 °C, krémová - história ceny a dostupnosti

Klarstein Elizabeth, vstavaná rúra, retro dizajn, 6 funkcií, 50 – 250 °C, krémová - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Elizabeth, vstavaná rúra, retro dizajn, 6 funkcií, 50 – 250 °C, krémová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?