Klarstein Castillo, elektrický krb, 1000/2000 W, halogénová ilúzia plameňa, čierny

Klarstein Castillo, elektrický krb, 1000/2000 W, halogénová ilúzia plameňa, čierny

Klarstein Castillo, elektrický krb, 1000/2000 W, halogénová ilúzia plameňa, čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Castillo, elektrický krb, 1000/2000 W, halogénová ilúzia plameňa, čierny - popis produktu

Luxusné kúzlo ohňa v starožitnom vzhľade pre romantickú atmosféru po celý rok: Elektrický kozub Castillo od spoločnosti Klarstein vytvorí plamene bez popálenia. Moderná technológia v elegantnej konštrukcii prebudí spomienky na minulosť: S elektrickým kozubom Klarstein Castillo prichádza všestranný ohrievač, ktorého samotný výhľad stačí pre vytvorenie atmosféry kozuba. Jeho kovová konštrukcia vo viktoriánskom štýle s povrchom v liatinovom vzhľade dodáva sklenému kozubu luxusný vzhľad. Takže všetky pohľady padnú na klamlivo skutočnú halogénovú ilúziu ohňa. Plameň blčí vďaka samostatnému prepínaču úplne nezávisle od ohrievača - ako za mrazivých dní, tak aj počas horúcich letných nocí - kozubová romantika počas všetkých štyroch ročných období. O príjemné teplo sa na želanie postará integrovaný elektrický ohrievač, ktorý vyhrieva priestory 40 m² do v dvoch stupňoch pri výkone 1000 alebo 2000 W. Aby nič nerušilo romantickú atmosféru, ovládacie prvky elektrického krbu Castillo od spoločnosti Klarstein sú maskované za dverami pece. Zhasnite svetlá a zapnutie romantiku s elektrickým kozubom Klarstein Castillo. Vezmite, prosím, na vedomie, že pri prevádzke so sieťovým napätím 110 V napájacieho napätia kúrenie poklesne na 750, prípadne 1500 W.

ELEKTRICKÝ KRB . Luxusné kúzlo ohňa v starožitnom vzhľade pre romantickú atmosféru po celý rok: Elektrický kozubCastillo od spoločnosti Klarstein vytvorí plamene bez popálenia. . Moderná technológia v elegantnej konštrukcii

Tento produkt sa nachádza v kategórii Elektrické krby, je v ponuke značky Klarstein v ponuke e-shopu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Klarstein Castillo, elektrický krb, 1000/2000 W, halogénová ilúzia plameňa, čierny má EAN kód 4260486150910.

Klarstein Castillo, elektrický krb, 1000/2000 W, halogénová ilúzia plameňa, čierny - parametre produktu

Klarstein Castillo, elektrický krb, 1000/2000 W, halogénová ilúzia plameňa, čierny - história ceny a dostupnosti

Klarstein Castillo, elektrický krb, 1000/2000 W, halogénová ilúzia plameňa, čierny - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Klarstein Castillo, elektrický krb, 1000/2000 W, halogénová ilúzia plameňa, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Castillo, elektrický krb, 1000/2000 W, halogénová ilúzia plameňa, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?