KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678

KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678

KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 300,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678 - popis produktu

Umývačka riadu KLARSTEIN Amazonia Mini Blue:Rozlúčte sa s ručným umývaním riadu a zabudnite na špinavé hrnce na kuchynskej linke. Úzka umývačka riadu Klarstein dosahuje v šírke iba 45 cm, teda je určená predovšetkým do menších kuchýň pre maximálne trojčlenné domácnosti. Okrem toho nepotrebuje na naplnenie veľké množstvo riadu. Ovládací panel nájdete na čelnej strane dvierok, a tak môžete jednoducho ovládať aj zatvorenú umývačku. Umývačka riadu KLARSTEIN Amazonia Mini Blue je v energetickej triede G. Zaistí vám nízku spotrebu energie pri vysokej kvalite umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu zodpovedá 43 kWh. Zmestí sa do nej až 2 jedálenské sady riadu na jedno umývanie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 160 min. Umývačka potrebuje na umývanie oveľa menej vody ako pri ručnom umývaní riadu. S programom ECO znížite spotrebu vody až na 5 l. Rozmery umývačky riadu Klarstein majú 44 × 42 × 42 cm (V × Š × H). Zásadné prednosti umývačky riadu KLARSTEIN Amazonia Mini Blue Súčasťou umývačky je príborový kôš Umývačka má k dispozícii dobre čitateľný displej Úzka umývačka sa postará o čistotu vášho riadu S panelom budete mať prehľad aj počas umývania Umývačka riadu Klarstein sa môže pochváliť bohatou výbavou funkcií Umývačka riadu KLARSTEIN Amazonia Mini Blue disponuje košom na príbory, v ktorom budú nože aj vidličky bezpečne uložené. K dispozícii je aj praktický a čitateľný displej, ktorý vás bude informovať o prebiehajúcom programe.

Vyčistiť stôl: umývačka riadu Klarstein Amazonia Mini je malá čistiaca pomôcka do single kuchýň, chát alebo na camping! Špinavý riad od teraz preberá umývačka riadu Klarstein Amazonia Mini. Nájdu si v nej priestor až dve súpravy a v priebehu krátkeho času budú opäť nablýskané čistotou pre ďalšie použitie. Na LED displeji si jednoducho vyberiete zo šiestich programov. Okrem úsporného Eco režimu a hodinového programu máte k dispozícii ešte praktické programy na umývanie ovocia, sterilizáciu dojčenského riadu, umývanie skla alebo aj nápomocný rýchly program. Pomocou funkcie sušenia odstraňuje cirkulácia sviežeho vzduchu zápachy, suší riady a udržuje ich bez zápachov až po dobu 72 hodín. Vďaka jej kompaktným rozmerom si umývačka riadu Klarstein Amazonia Mini nájde priestor na každom mieste. Nie je potrebná žiadna inštalácia, svoju službu môže vykonávať takmer všade: na prevádzku postačí elektrické pripojenie, 5 litrov vody a vedro. Keď už ju viac nepotrebujete, dá sa jednoducho a rýchlo priestorovo úsporne uskladniť. Malý čistiaci zázrak: umývačka riadu Klarstein Amazonia Mini prináša lesk do každej kuchyne a nechá špinavý riad bleskovo opäť zažiariť.

MINI UMÝVAČKA RIADU . Klarstein Amazonia mini umývačka riadu je malá čistiaca pomocníčka do single domácností, dovolenkových domčekov alebo na stanovačky! . Umývanie riadu si od teraz berie do vlastných rúk Klarstein Amazonia

Produkt KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678 patrí do skupiny produktov Umývačky riadu, je v ponuke značky Klarstein v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stolový riad, vyrába ho značka Klarstein, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Umývačky riadu voľne stojace, je v ponuke značky Klarstein, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678 označuje EAN kód 4060656103698.

KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678 - parametre produktu

KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678 - história ceny a dostupnosti

KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678 - ďalšie zaujímavé produkty

KLARSTEIN AMAZONIA MINI, UMYVACKA RIADU, 6 PROGRAMOV, LED DISPLEJ, MODRA, 10032678 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?