Klarstein Alina, digestor, 60 cm, nástenný, 600m³/h, LED displej, LED, čierny

Klarstein Alina, digestor, 60 cm, nástenný, 600m³/h, LED displej, LED, čierny

Klarstein Alina, digestor, 60 cm, nástenný, 600m³/h, LED displej, LED, čierny

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 158,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Alina, digestor, 60 cm, nástenný, 600m³/h, LED displej, LED, čierny - popis produktu

Digestor KLARSTEIN Alina 60:Čisté a svieže prostredie pri varení zaručí komínový digestor Klarstein. Je skvelou voľbou pre tých, ktorí majú v kuchyni zaistený odťah vzduchu von cez komín, potrubie alebo ventilačnú šachtu. Je prichystaný na prichytenie na múr. Má nielen moderné funkcie, ako je napríklad recirkulácia, ale aj pôsobivý dizajn, ktorý dodá vašej kuchyni unikátny vzhľad. Digestor Klarstein ponúka to najlepšie pre komfortný čas strávený v kuchyni. Medzi položky v jeho výbave patrí napríklad LED osvetlenie a spätná klapka. K modernému stvárneniu prispieva čierna farba. Hlavné vlastnosti digestora KLARSTEIN Alina 60 Komínový digestor Klarstein pomôže vytvoriť príjemné prostredie počas varenia a eliminuje zápachy Je to nástenný typ odsávača pár Nechýba mu osvetlenie s dlhou životnosťou Digestor obsahuje integrovanú spätnú klapku Má funkciu recirkulácie vzduchu Farba odsávača pár KLARSTEIN Alina 60 je čierna Na príjemné varenie je potrebná správna výbava odsávača pár Odsávač pár Klarstein sa pýši vynikajúcou kvalitou spracovania a efektívnym odstraňovaním nepríjemných pachov. Je vybavený LED osvetlením s vysokou účinnosťou a dlhou životnosťou, ktoré vám umožní mať dokonalý prehľad o procese varenia. V digestore je integrovaná spätná klapka, ktorá nedovolí, aby chladný vzduch vnikol do miestnosti, a zabráni úniku tepla. Digestor KLARSTEIN Alina 60 vám spríjemní varenie šikovnými funkciami S digestorom Klarstein sa už nebudete musieť trápiť s parou či dymom v kuchyni. Obsahuje recirkulačný systém, ktorý nasáva pachy a pary vznikajúce pri varení, prečisťuje ich filtre a vráti čistý vzduch späť do miestnosti. Odsávač pár účinne neutralizuje silné zápachy z varenia Odsávač pár Klarstein patrí do energetickej triedy A. Spotreba energie v priebehu roka je odhadovaná na 41 kWh. Obsahuje 2 uhlíkové filtre, ktoré ochraňujú prieduchy motora ventilácie pred nečistotami. Pri filtrácii tukov dosahuje triedu účinnosti D. Účinnosť odsávania je daná výkonom s hodnotou 600 m3/h. Digestor Klarstein je vhodný do kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m2). Maximálna hlučnosť digestora má 63 dB. Rozmery odsávacieho ventilátora Klarstein sú 60 × 38,5 cm (š × h). Údaje uvádzané na energetickom štítku odsávačov pár: V záhlaví je uvedený výrobca a model digestora Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo) kWh/annum: ročná spotreba energie pri prevádzke odsávania hodinu denne a osvetlenia 2 hodiny denne Symbol ventilátora: sacia účinnosť odsávača pár Symbol žiarovky: účinnosť svetla digestora Symbol priepustnosti: schopnosť tukových filtrov pohltiť tuky z varenia, vyprážania atď. dB: maximálna hlučnosť spotrebiča Maximálna výška vývodu: 59 cm Minimálna výška vývodu: 30 cm Počet vývodov: 1 Umiestnenie vývodu: zvrchu Priemer horného vývodu: 15 cm

Do kuchyne práve prichádza lesk a pôsobivosť – a popri tom odstráni odsávač pár Klarstein Alina aj výpary a pachy z jedla.Digestor Klarstein Alina spraví s výparmi a parou nad varnou doskou krátky proces. S tromi výkonnostnými úrovňami možno nekomplikovane prispôsobiť pracovný výkon zariadenia dianiu v kuchyni. Na najvyššom výkonnostnom stupni odstráni z kuchyne až do 600 m³/h vzduchu a vysporiada sa aj s prípravou viacerých chodov. Vďaka najmodernejšej technike sa drží hlučnosť a spotreba energie na nízkej úrovni s hodnotou 63 dB a s triedou energetickej účinnosti A.Odsávač pár s konštrukciou s voľným priestorom na hlavu Klarstein Alina je mimoriadne atraktívny nielen pre svoj elegantný vzhľad, ale aj pre svoje prepínateľné pôsobivé osvetlenie s deviatimi rôznymi farbami. Tým dodáva nástenný digestor s voľným priestorom pre hlavu pôsobivosť každej kuchynskej linke. Okrem toho dve prepínateľné LED lampy nad varnou plochou umožňujú kedykoľvek nazrieť do hrncov a panvíc – a aby nenarúšalo elegantný sklenený povrch zariadenia nič, okrem integrovaného dekoratívneho prvku z ušľachtilej ocele, všetky ovládacie prvky sú integrované priamo do povrchu ako dotykový panel.Elegantný luxus a ekologický výkon do kuchyne: s digestorom Klarstein Alina získajú varné plochy pôsobivý lesk a kuchyne čistý vzduch.

Produkt Klarstein Alina, digestor, 60 cm, nástenný, 600m³/h, LED displej, LED, čierny označuje EAN kód 4060656157233.

Klarstein Alina, digestor, 60 cm, nástenný, 600m³/h, LED displej, LED, čierny - parametre produktu

Klarstein Alina, digestor, 60 cm, nástenný, 600m³/h, LED displej, LED, čierny - história ceny a dostupnosti

Klarstein Alina, digestor, 60 cm, nástenný, 600m³/h, LED displej, LED, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Alina, digestor, 60 cm, nástenný, 600m³/h, LED displej, LED, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?