Klarstein Zermatt, elektrický krb, 900/1800 W, ilúzia plameňa, dymová rúra, biely

Klarstein Zermatt, elektrický krb, 900/1800 W, ilúzia plameňa, dymová rúra, biely

Klarstein Zermatt, elektrický krb, 900/1800 W, ilúzia plameňa, dymová rúra, biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Zermatt, elektrický krb, 900/1800 W, ilúzia plameňa, dymová rúra, biely - popis produktu

Nechaj sa očariť: elektrický krb Klarstein Zermatt prináša realistickú a ľahko viditeľnú ilúziu plameňa v každej izbe vďaka svojim trom priehľadným oknám. Jemné svetlo klamlivo napodobňuje skutočné plamene aj tlejúce polená a okamžite vytvára útulnú, romantickú atmosféru.Podľa potreby je možné zapnúť ohrievač, ktorý okamžite šíri teplo s výkonom 900 alebo 1800 W. Zabudovaný termostat sa dá pohodlne nastaviť pomocou otočného ovládača a umožňuje spoľahlivú a vyváženú reguláciu teploty. Integrovaná ochrana proti prehriatiu sa postará v núdzovom prípade o automatické vypnutie krbu. Elektrický krb sa ovláda buď priamo na zariadení, alebo pohodlne pomocou diaľkového ovládača. V ráme krbu je magnetický držiak pre jeho inteligentné umiestnenie. Je teda nielen bezpečne uložený, ale tiež vždy pripravený na použitie.Elektrický krb Klarstein Zermatt zaujme štúdiovým dizajnom vďaka svojej jednoduchosti a elegancii bez zbytočných ozdôb. Špeciálne zaujímavými prvkami sú okrem 3-dielneho panoramatického okna aj dekoratívny úložný priestor na guľatinu v spodnej časti krbu a tiež pripevniteľná dymová rúra, ktorá podčiarkuje realistický vzhľad ilúzie plameňa. Celé to ukončuje 6-stupňový stmievač pre novú, 3-rozmernú LED ilúziu plameňa a sada dekoratívnych drevených polien na vytvorenie vlastného krbu.Nezáleží, či je vybavenie rustikálne alebo moderné: elektrický krb Zermatt od spoločnosti Klarstein všade vykúzli romantickú atmosféru a poskytuje bez plameňov a dymu dojem sedenia pred praskajúcim ohníkom.Upozornenie: Tento produkt je určený len do dobre izolovaných miestností alebo na príležitostné použitie.

Tento produkt nájdete v skupine Elektrické krby, je v ponuke značky Klarstein v ponuke e-shopu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Klarstein Zermatt, elektrický krb, 900/1800 W, ilúzia plameňa, dymová rúra, biely má EAN kód 4060656445835.

Klarstein Zermatt, elektrický krb, 900/1800 W, ilúzia plameňa, dymová rúra, biely - parametre produktu

Klarstein Zermatt, elektrický krb, 900/1800 W, ilúzia plameňa, dymová rúra, biely - história ceny a dostupnosti

Klarstein Zermatt, elektrický krb, 900/1800 W, ilúzia plameňa, dymová rúra, biely - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Klarstein Zermatt, elektrický krb, 900/1800 W, ilúzia plameňa, dymová rúra, biely - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Zermatt, elektrický krb, 900/1800 W, ilúzia plameňa, dymová rúra, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?