Klarstein Chillout, výrobník ľadu, oblé kúsky ľadu, 12 kg/24 h, nádrž 1,5 l, strieborný

Klarstein Chillout, výrobník ľadu, oblé kúsky ľadu, 12 kg/24 h, nádrž 1,5 l, strieborný

Klarstein Chillout, výrobník ľadu, oblé kúsky ľadu, 12 kg/24 h, nádrž 1,5 l, strieborný

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Klarstein Chillout, výrobník ľadu, oblé kúsky ľadu, 12 kg/24 h, nádrž 1,5 l, strieborný - popis produktu

Dobre vychladené jednoducho chutí lepšie: s výrobníkom ľadu Klarstein Chillout môžeš vykúzliť kocky ľadu do svojich nápojov veľmi rýchlo.Výkonný výrobník ľadu Chillout denne vyprodukuje až do 12 kg ľadu a hodí sa na použitie na párty alebo na záhradných oslavách. Mysleli sme pritom predovšetkým na to, aby bola prevádzka čo najjednoduchšia a nekomplikovaná. Jednoducho naplň vodou, zapni a už po 8 minútach zahrká v záchytnom koši prvých 9 kúskov ľadu. Nemusíš nič nastavovať, všetko funguje úplne automaticky. LED displeje ťa upozornia na nízku hladinu vody alebo na plnú záchytnú misku. Cez priehľadný kryt môžeš kedykoľvek sledovať rast kociek ľadu. Súčasťou balenia je malá lopatka na jednoduché vyberanie ľadu – alebo môžeš vytiahnuť zo zariadenia celý zberný kôš, napríklad ako ľadovú vrstvu pod čerstvé ryby a podobne. Odolná konštrukcia sa po použití ľahko čistí a elegantný dizajn s priehľadným krytom sa dokonale začlení do akéhokoľvek prostredia. Vďaka svojej nízkej hmotnosti je výrobník ľadu prenosný, a tak dokáže každú párty zásobovať ľadom do pohárov.Čas na lahodné nápoje! S výrobníkom ľadu Klarstein Chillout sa dajú vyrobiť krásne kocky ľadu v priebehu niekoľkých minút.

Tento produkt nájdete v skupine Výrobníky ľadu, patrí pod značku Klarstein, v ponuke predajcu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Klarstein Chillout, výrobník ľadu, oblé kúsky ľadu, 12 kg/24 h, nádrž 1,5 l, strieborný má priradený EAN kód 4060656234019.

Klarstein Chillout, výrobník ľadu, oblé kúsky ľadu, 12 kg/24 h, nádrž 1,5 l, strieborný - parametre produktu

Klarstein Chillout, výrobník ľadu, oblé kúsky ľadu, 12 kg/24 h, nádrž 1,5 l, strieborný - história ceny a dostupnosti

Klarstein Chillout, výrobník ľadu, oblé kúsky ľadu, 12 kg/24 h, nádrž 1,5 l, strieborný - ďalšie zaujímavé produkty

Klarstein Chillout, výrobník ľadu, oblé kúsky ľadu, 12 kg/24 h, nádrž 1,5 l, strieborný - ako nakúpiť najvýhodnejšie?