Keramický mažiar Lavender, BANQUET

Keramický mažiar Lavender, BANQUET

Keramický mažiar Lavender, BANQUET

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Keramický mažiar Lavender, BANQUET - popis produktu

Mažiar BANQUET LAVENDER A11219:Máte radi štýlovosť i klasiku? Práve taký je keramický mažiar s dekorom levandule. Skvele v ňom spracujete čerstvé, voňavé bylinky, korenie, semienka a pripravíte lahodné domáce pesto.Máte radi štýlovosť aj klasiku? Práve taký je keramický mažiar s dekorom levandule. Skvele v ňom spracujete čerstvé voňavé bylinky, korenie, semienka a pripravíte lahodné domáce pesto. Tento od pradávna používaný pomocník by rozhodne nemal chýbať v žiadnej modernej kuchyni.Čo oceníteKeramický mažiar zaistí úplnú chemickú čistotu vášho jedlaSvojím dizajnom bude skvelým doplnkom vašej kuchyneTĺčik má praktický tvar a hodí sa do každej rukyĽahko sa udržiava a čistíPriemer: 11,5 cmVýška: 6 cm 

Mažiar na bylinky, ktorým si vytvoríte originálnu bylinkovú zmes. Vyrobené z kvalitnej keramiky. Mažiar dodávame v sade s tĺčikom. Pre dlhodobé zachovanie farieb odporúčame umývať ručne alebo v umývačke riadu na šetrné programy.Vychutnajte si atmosféru slnečnej Provence. Obľúbená kolekcia Lavender prinesie vôňu levandule priamo do vašej kuchyne. Klasické prevedenie v kombinácii rustikálneho levanduľového motívu a modernej fialovej rozžiari váš kuchynský stôl. Celú kolekciu Lavender nájdete TU.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské nože, je v ponuke značky Banquet, farebná verzia je biela v ponuke e-shopu Alza.sk, Dedoma.sk, 4home.sk.

Produkt Keramický mažiar Lavender, BANQUET patrí do skupiny produktov Zmesi korenia, vyrába ho značka Banquet, farebné prevedenie je biela, v ponuke predajcu Alza.sk, Dedoma.sk, 4home.sk.

Produkt Keramický mažiar Lavender, BANQUET popisuje EAN kód 8591022358962.

Keramický mažiar Lavender, BANQUET - parametre produktu

Keramický mažiar Lavender, BANQUET - história ceny a dostupnosti

Keramický mažiar Lavender, BANQUET - ďalšie zaujímavé produkty

Keramický mažiar Lavender, BANQUET - ako nakúpiť najvýhodnejšie?