Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks

Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks

Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks - popis produktu

Obsah Kelparen dentálne tyčinky 135g / 30ks Charakteristika Kelparen dentálne tyčinky Doplnkové krmivo pre psy a mačky Kelparen má pozitívny účinok na zdravie ďasien, potláča zápach z papule, pomáha redukovať zubný kameň a napomáha odstráneniu zubného plaku. Zloženie Kelparen dentálne tyčinky želatína (bravčová), morská riasa Kelpa (Ascophyllum nodosum), pivovarnícke kvasnice, sodná soľ kyseliny citrónovej, glycerín, kyselina hyaluronová Doplnkové látky konzervant, stabilizátor Analytické zložky proteín 42,7 %, vláknina 1,4 %, oleje a tuky 0,2 %, popol 3,3 %, sodík 1,1 % Aktívne látky V jednej tyčinke (4,2 g): 340 mg morskej riasy Kelpy a 4,5 mg kyseliny hyaluronovej. Dávkovanie Podávajte denne podľa veľkosti psa alebo mačky: do 10 kg: 1 – 2 ks 10-25 kg: 2 – 3 ks nad 25 kg: 3 ks Návod na použitie Kelparen sa môže podávať formou pamlsku alebo odmeny pre zviera. Upozornenia Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v uzatvorenom obale. Biele bodky na povrchu tyčinky nie sú nedostatkom, sú spôsobené prirodzeným uvoľňovaním minerálnych látok z morskej riasy.

Prevratná starostlivosť o chrup vášho miláčika. Kelparen sú dentálne tyčinky pre psov a mačky s trojitým účinkom - redukujú zápach, odstraňujú zubný plak a napomáhajú odstrániť zubný kameň. Kelparen ďalej preventívne pôsobí proti vzniku paradentózy a gingivitídy

Zubné tyčinky Kelparen boli vyvinuté s cieľom poskytnúť chovateľovi čo najúčinnejší produkt, ktorý využíva synergický efekt aktívnych zložiek a mechanického čistenia na riešenie problémov v ústnej dutine.

Doplnkové krmivo pre psov a mačky. Má pozitívny vplyv na zdravie ďasien, potláča zápach z tlamy, pomáha redukovať zubný kameň a napomáha odstráneniu zubného povlaku.

Produkt Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke Contipro, Contipro a.s., Kelparen, Ostatní, veľkosť je 30ks/135g, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky Contipro, Contipro a.s., Kelparen, Ostatní, je vyrobený vo veľkosti 30ks/135g v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke Contipro, Contipro a.s., Kelparen, Ostatní, je vyrobený vo veľkosti 30ks/135g, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks má priradený EAN kód 8595163717909.

Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks - parametre produktu

Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks - história ceny a dostupnosti

Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks - ďalšie zaujímavé produkty

Kelparen dentálne tyčinky pre psy a mačky 135g/30ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?