KeepCup Thermal Black M 340 ml Termohrnček

KeepCup Thermal Black M 340 ml Termohrnček

KeepCup Thermal Black M 340 ml Termohrnček

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KeepCup Thermal Black M 340 ml Termohrnček - popis produktu

Pokiaľ milujete kávu so sebou a záleží vám na životnom prostredí, KeepCup bude tou najlepšou voľbou. KeepCup udrží kávu teplejšiu o 20 - 30 minút dlhšie ako bežný papierový pohár. Pohár KeepCup nahrádza jednorazové poháre na kávu so sebou. Aby sa vám z neho pohodlne pilo, je opatrený ventilom na prepúšťanie vzduchu a preto nie je hermeticky uzavretý. Pri prenášaní a používaní ho odporúčame držať v ruke. Materiál: nehrdzavejúca oceľ, BPA free plast. Údržba: nepoužívajte agresívne materiály, umývajte len ručne pre zachovanie povrchového povlaku.

Ekologický termálny hrnček s objemom 340 ml je výbornou voľbou na cesty. Hrnček má dvojitú stenu z nehrdzavejúcej ocele a vákuovo utesnenú tepelnú izoláciu. Prispôsobený uzáver zaisťuje ľahké nalievanie. Stačí zatlačiť na veko a môžete si vychutnať svoj nápoj. Séria : Thermal Veľkosť : M Objem : 340 ml Typ : Termohrnček Farba podľa výrobcu : Black Farba : Čierna Krajina pôvodu : Vietnam

Produkt KeepCup Thermal Black M 340 ml Termohrnček má priradený EAN kód 9343243001719.

KeepCup Thermal Black M 340 ml Termohrnček - parametre produktu

FarbaBlack
VeľkosťBlack
KategóriaPoháre, Hrnčeky, Chladničky, Grily, Termohrnčeky
EAN9343243001719

KeepCup Thermal Black M 340 ml Termohrnček - história ceny a dostupnosti

KeepCup Thermal Black M 340 ml Termohrnček - ďalšie zaujímavé produkty

KeepCup Thermal Black M 340 ml Termohrnček - ako nakúpiť najvýhodnejšie?