KeepCup Hrnček Brew Black 340 ml M

KeepCup Hrnček Brew Black 340 ml M

KeepCup Hrnček Brew Black 340 ml M

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KeepCup Hrnček Brew Black 340 ml M - popis produktu

Hrnček KeepCup Hrnček Brew Black 340 ml M: Doprajte si šálku vašej obľúbenej kávy štýlovo. Hrnček KeepCup Brew Black 340 ml je dizajnový a ekologický cestovný termohrnček, ktorý má jedinečné poslanie – nahradiť jednorazové tégliky. Jeho životnosť je niekoľko rokov, dá sa rozložiť na štyri časti. Termohrnček KeepCup môžete využiť v automobile, autobuse, električke a dokonca aj pri jazde na bicykli. Káva alebo čaj v tomto jedinečnom hrnčeku vydržia až o 30 minút dlhšie horúce ako v normálnom hrnčeku. Kľúčové vlastnosti hrnčeka KeepCup Brew Black 340 mlCestovný termohrnček na kávu alebo čajS čiernym viečkom a silikónovým pásikomVyrobený z ekologických a netoxických materiálovHrnček KeepCup má moderný dizajnNápoj udrží o 30 minút dlhšie teplý ako v bežnom hrnčekuPríjemný na držanie v ruke100 % recyklovateľný, netoxický, bez prímesi BPA/BPS Šetrite príroduTermohrnček KeepCup Brew Black sa stane vaším partnerom na cestách. Hrnček je ideálny na cestovanie, či už na krátke cesty do práce či školy, ale aj na dlhšie cesty za poznaním. Navyše pomôžete životnému prostrediu, pretože cestovné hrnčeky KeepCup nahrádzajú jednorazové plastové tégliky na jedno použitie. Na výrobu bol použitý silikónový pásik, ľahký polypropylén a extra odolné, tvrdené, sodno-draselné sklo, takže je takmer nerozbitný. Navyše je vhodný do umývačky a mikrovlnky.

Keepcup Original je ekologický termohrnček rovnomennej austrálskej značky, ktorý bol ako prvý na svete optimalizovaný pre kaviarenské stroje. Navyše je šetrný k životnému prostrediu. Na svete sa približne každú minútu vyhodí okolo milióna jednorázových pohárov, preto ak si častejšie nosíte nápoje so sebou, je tento pohár pre vás ideálne riešenie. Na rozdiel od jednorazových neekologických pohárikov ho môžete používať opakovane a navyše udrží Váš nápoj teplý až o 30 minút dlhšie. KEEPCUP pasuje do väčšiny kávovarov a držiakov nápojov na bicykli alebo v aute. Taktiež ho môžete dať ho do mikrovlnky či umývačky riadu. Je možné ho rozložiť na 4 diely. Tento konkrétny model Keepcup je vyrobený z sodnovápenatého skla. Vrchnák je z polypropylénu bez obsahu BPA a BPS. Pásik, za ktorý môžete pohárik držať, je silikónový. Farebné prevedenie: Black Brew. Veľkosť: M. Objem: 340 ml. Priemer: 62 mm. Výška: 111 mm. Hmotnosť: 0,270 kg. K pohárom sú dostupné náhradné diely. Typ : Pohár Veľkosť : M Farba podľa výrobcu : Black Séria : Brew Farba : Čierna Materiál : Sklo Krajina pôvodu : Vietnam Objem : 340 ml

Pokiaľ milujete kávu so sebou a záleží vám na životnom prostredí, KeepCup bude tou najlepšou voľbou. KeepCup udrží kávu teplejšiu o 20 - 30 minút dlhšie ako bežný papierový pohár. Pohár KeepCup nahrádza jednorazové poháre na kávu so sebou. Aby sa vám z neho pohodlne pilo, je opatrený ventilom na prepúšťanie vzduchu a preto nie je hermeticky uzavretý. Pri prenášaní a používaní ho odporúčame držať v ruke. Materiál: sodnovápenaté sklo, LDPE, silikón. Údržba: nepoužívajte agresívne materiály, vhodné do umývačky riadu – vrchný kôš.

Produkt KeepCup Hrnček Brew Black 340 ml M označuje EAN kód 9343243008503.

KeepCup Hrnček Brew Black 340 ml M - parametre produktu

FarbaBlack
VeľkosťBlack
MateriálGlass
KategóriaHrnčeky, Poháre, Hrnce, Chladničky, Grily, Termohrnčeky
EAN9343243008503

KeepCup Hrnček Brew Black 340 ml M - história ceny a dostupnosti

KeepCup Hrnček Brew Black 340 ml M - ďalšie zaujímavé produkty

KeepCup Hrnček Brew Black 340 ml M - ako nakúpiť najvýhodnejšie?